Irem19 Pantone evet açılmam var bebekte baskı yapıyor cok fazla ama sancım hiç yok büyük ihtimal suni vericek çünkü bebek kilo alması durmuş baskısı cok fazla kakasını yapar dedi o yüzden suniyi kabul edicem zaten şuan 3 cm inş pazartesiye kadar biraz daha açılırda suniyi cok cekmem hayırlısı olsun ben açılma olmadan veriyorlar mı bilmiyorum ama bence riske atma bebek iriyse doktorunu dinle genelde iri bebekleri sezaryen yapıyorlar
Mirayyy77 Pantone valla doğumdan şuan için korkmuyorum acısını bilmediğim için çok relaxım sadece doğduğunda uykusuz geceler yorgun günler başlıcak ya ona hazır değilim sürekli aglicak falan şuan sesi çıkmıyor işte ne güzel 😂😂😂😂
Pantone Mirayyy77 😂😂😂 ay ben hastanede yattım 1 hafta çok Doğum gördüm o yüzden gözüm korktu ama sen korkma bana da cesaret ver bacım. Magnezyum içiyordum sancıyı kesiyormuş son ayda meğersem bıraktım şimdi. 😬 gelsin de ağlasın beraber ağlarız onunla 😭🥰
Mirayyy77 Pantone hahaha bir avazda kurtulmamız dileğiyle inşallah 🤗 gelsinler artık millet sürekli ne zaman doğum diye sorup duruyor, pazartesi çatı muayenesi olucam bakalım kısmet 😂
SevgiIbrahim Buseersoy cok sukurr ameliyat guzel gecti. Ertesi gunu ayaga kalktim. Ilk gunu biraz bas donmesi yasiyosun o yuzden zor biraz Ama kapali ameliyat olabilirsin cok iyi olur hic kesileri felan hissetmiyosun ameliyat sonra