Irem19 Kızlar bu gün muaneye gittim 39 olucaz hala giden gelen yok 3 cm açıklık var bebek aşırı baskı yapıyor o yüzden kilo alımı durmuş 3 gün sonra tekrar gidicem doktor yatış vericem bebeğin strese girer kakasını yapar dedi sizler ne durumdasınız ?
Humi Irem19 bitmis bise kalmamis cok sukur ins saglikla alirsin bebegini kucagina. 3 cm acildiysa gerisi hemencecik gelir ins sancisiz dogumun olur 🙏
Mirayyy77 Irem19 39+2 den selam 🙄 ne bir ağrı ne bir sancı hiç birşey yok, nst de sancı da çıkmıyor oglusumun gelmeye niyeti yok😂
Kubra9595 Irem19 bizde 36 haftaligiz 4 gündür asiri baski yapiyor orda oynuyor resmen acikliga haftaya bakilcak idrara gitmemde sıklasti. Doktor seni doguma almicakmi peki ben ilk gebelikde 3 cmle doguma girmistim
Hafsahafsa Ben 30 haftalığım ama sabredemiyorum hemen gelsin geçsin bu haftalar diyorum sizin gibi 36 hafta üstü görünce kıskanıyorum 🤭
Irem19 Hafsahafsa bende 30 larda öyleydim diyordum ben ne zaman gelicem o haftalara inan 30 lar daha hızlı geçiyor ama şu son zamanlar geçmek bilmiyor inş sende sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın 🙏
Kadergms3316 Bende 32 haftadayim kizlar ☺️ bir an önce oğluşum kucağıma almak istiyorum bende çok sabırsızim 😍🤗
Irem19 Kadergms3316 dayanın az kalmış sizinde inanın son günler hiç geçmiyor hele ki uykusuzluk heyecan ayrı birşey
Cagla22 Kadergms3316 bende canım 32+5 zaman geçmiyor hemen kızımı kucağıma almak istiyorum Allah’ın izniyle 🤲🙏❤️
Irem19 Mirayyy77 benimde öyle ağrı sızı yok nst de sancı yok ama açılmam var. Pilates topunun cok faydası var tavsiye ederim
Irem19 Mirayyy77 benimde öyle nst de sancı yok ağrı yok ama açılma var pilates topunu tavsiye ederim açılmayı iyi yapıyor
Hafsahafsa Irem19 çatı muayenesi ne ya kaç defa sordum da yazan olmadı neden acıtıyor nasıl yapılıyor
Irem19 Hafsahafsa çatı muanesi doğum için uygun olup olmadığına bakıyor ayrıca açılma var mı yok mu ona bakıyor eliyle bakıyor baya bir baskı yaparak bakıyor acıtıyor ama doktordan doktorada değişiyor
Pantone Hafsahafsa ya aslında kasmazsan kendini hiçbirşey olmaz parmaklarını biraz fazla içe sokuyorlar normal olarak biraz canın yanıyor.
Anneyimki 39+4den selammm. Bizde de hiç bi belirti yok. Açklık 1 cm nst sancı yok. Sanırm bi haftayı bulur 🙄
Irem19 Anneyimki 40-41 haftaları doldurmadan doğursaydık iyiydi bu kaka yapma durumu insanı korkutuyor açıklık için bol bol yürü sıcak duş ve pilates topu ben 2 günde 3 cm açıklık yaptı inş 5 cm olursa yatırcak hemen
Anneyimki Irem19 süprrsinn. Bnde yürüyüm bari. Çok üşrngecim ama bakalım ne kadar yapabilcem 🙄😄 evet kakadan bende korkuorum. Rabbime emanet