Nigdelianne 26+0 ve toplamda tam 7 kilo aldim. Iki hafta içinde kilo aldım sanırım artık daha hızlı kilo alacam😑 sizlerin nasıl gidiyor
Kubuuu1 Nigdelianne ben de 24+1 deyim toplamda 7 kilo aldım doktorum 1,5 kilo alman lazim dedi bu ay vesonraki ayda da böyle so taşında 2 kilo almak gerekiyor dedi 80 i gormeme az kaldı 😭😭 sağlıklı olsun da inşallah kilolar verilir ☺️
Eyomi48 Canlar bu kilo olayı var ya gerçekten zırvanadan çıktı benim hayatımda ben de 26+3 teyim ve 7 kilo aldım ancak kilolu hamile kaldım .neyse 167 boyum en fazla da 42 beden giymişimdir genelde de 38-40 arası giyerdim. Şimdi dün bi muhabbet yakınım olana biti bana diyor ki sen irisin hamile olduğun belli olmuyor ki bunu sadece o söylüyor diğer herkes çok iyi göründüğümü söylerken. Ben de 12 kiloyu aşmamaya özen gösteriyorum ama insanlar da şu tepkiye de kızıyorum aman çok kilo alma aman çok şey etme offfff sıkıldım vallahi☹️☹️☹️☹️
230817gul Eyomi48 malesef aynisini bende yasiyorum sizene demek istiyorum o gelen yemek istegi baska bir sey anlamiyorlar da insanin pskilojisini bozuyorlar
230817gul Eyomi48 malesef aynisini bende yasiyorum sizene demek istiyorum o gelen yemek istegi baska bir sey anlamiyorlar da insanin pskilojisini bozuyorlar
Didooo Bende 26. Haftadayım ve 7.5 kilo aldım, şimdilik sadece karnımdan büyüdüm, umarım böyle devam eder. Hedefim en fazla 13 kg ama bakalım göreceğiz😬😬
duyguyilmaz Didooo Ben de 27 ve 7 kilo. Allah'tan karnim aliyor sanki kiloyu. Ama birden aldim sanki o canimi sıktı😥
Simsim6 @Nigdelianne 28 hafta 10kilo almisim ben de, biraz yediklerime dikkat etmeye basladim cunku doktorum cok almissin dedi🥺
Hulia Bende 26. Haftadayım 72 ile hamile kaldım ve 64 kadar düştüm şimdi 68 kılıyım bebeğimde gayet sağlıklıymış çok şükür
Mevr Nigdelianne benim de öyle yaa 🤦🏻♀️ Bebeğim büyüyor da benden ondan çok büyüyorum 😄 21.haftaya girdik 9 kilo aldım. Her gittiğimde doktor kızıyor ama aşkla yiyorum her şeyi resmen napayım yaa 🙈