Dudu8eyup Sevilaylayyy Linesarye evet çift yumurta ikiziydi 😔 sağolun dualarınız da beni de unutmayın 🙏🏻
Gulden 32+2deyiz. 20 kilo😞 55 kilo ile hamile kaldım şuan 75 oldum ama dışardan bakılınca 75 gibi değilim kilolu durmuyorum. Ama baskül öyle gösteriyor anlamadım😣
Babyinlove Gulden bende 52 yle başladım şuan 71 zayıf insanlar daha cok kilo alıyormuş ve zayıf oldugumuz için belli olmuyormuş 😅 Bide doğum sonrası vermek daha kolaymış
Aysealty 30+4 bende hemen hemen 11kilo aldım sanırım😅ama ultrasona hep öğle yemeginden sonra giriyorum bide 2şişe su içip😂yarım kilo ordan atarız heralde dimi Allahtan boyum cok uzunda sadece göbegim var gibi duruyor🙈
BayanYaman MustafaAsdemirAsdemir 35+5 17 kilo 😱 20ye kadar yolu var ya doğururum inşallah 20yi geçmeden 🤷🏻♀️🤰🏻
Asrinbaby Babyinlove insallah cnm ben daha 20 haftaligim ve 7 kilo aldim 😣 55 kilo 175 boyum var psikolojim bozuldu ama insanlar anlamiyo kilo aldigimi tabi ben farkındayım gayet 😁 geri kalan 20 haftada en az 15 alırım bence 😂 toplam 22 kiloyla biter gibi
BayanYaman Babyinlove bu ara haftada yarım kilo alıyorum ya 59la hamile kaldım 76 kiloyum bebiş iyi olsunda veririm doğumdan sonra 😊
Sempatik Yaz genişleri olacaklar allahım sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin ins sunun sırasında ne kaldi nisanacok heyecanliyim nasil kime benzicek diye merak ediyorum acikcasi 😇🤰🙆♀️👨👩👧👦