busraaammm Kızlar 27+2 haftalığım bu zamana kadar hep devlete gittim ... özel de doğum yapmak istesem bu haftadan sonra alırlar mı beni ? Ya da doğuma yakın gitsem kabul ederler mi ?
elifzeynebinannesi busraaammm kabul ederler ama en azindan bundan sonra hemen gidinki takip etsinler..
Sermec busraaammm ben de 28 haftadan itibaren özele gıtcem ve orda dogum yapacagim Allah nasıp ederse bana kabul ediyoruz dedı hastahane su an 13+1 haftalık hamıleyım
Pericinar07 busraaammm ben ilk cocugumda suyum geldi devlete gittim suni sancı verecekler diye özele gittim randevusuz olmuyordu ama doktorla konuştum hemen ameliyata aldı simdi 2.ye hamileyim 31+1 günlük 34. Haftamda özele gidecem yine orda doğum yapacam ilk cocugunsa 8 aylık olana kadar devlete git 8 aylık olunca özele git gün al normal olmayacaksa tabi
busraaammm elifzeynebinannesi ailem özelde yapmamı istiyorlar o yüzden merak ettim acaba alırlar mı diye
Ultraslan40 busraaammm bildiğim alıyorlar canım, benim gittiğim hastaneye sormuştum alıyoruz demişlerdi, arayıp tek tek sormak daha mantıklı, hem daha uyguna gelir
busraaammm Pericinar07 Zorunlu olmadığı sürece normal doğum istiyorum .. sezaryan istemiyorum mecburi olmadığı sürece ... öyleyse ben de son bir ay kala gideyim
Medine_1992 busraaammm canım benim de annem eşim özele git diyor ama ben gittiğim devletten çok memnun oldugum için devlete devam ediyorum ama özel ler alıyor diye biliyorum devlet almıyor o haftadan sonra
busraaammm Medine_1992 Bende memnunum aslında da devlette kendi doktorun giremeyebiliyor ya doğum anında orda değilse... o yüzden özel bu konuda daha iyi ..kontrole gittiğin doktor giriyor doğuma o yüzden istiyorlar
Medine_1992 keenlemyekun canım ilk başta kontrole hangi hastanede oldu isen oraya yönlendiriyor çok saçma 28 den sonra almıyorlar insanlar ortada mı kalacak yani sebebini bilmiyorum yoğunluktan olabilir Ankara dayım ben kadıb doğum hast bu şekilde 🤷♀️
keenlemyekun Medine_1992 28e kadar ekonomik durumum daha iyiydi özele gittim ama artık gidemiyorum, ne olacak? Bu keyfi uygulamaları kabul etmeyelim.
Medine_1992 keenlemyekun canım valla keşke yapacağımız birsey olsa en fazla şikayet ediyorsun dönüş bile olmuyor bende biran önce gidip kayıt yaptırdım almazlar diye yinede iki devlet hastanesinde kaydın olsun doğum anında dolu olursa yataklar oraya gidersin deniliyor Ankarada mısın belki her devlet bir değildir
duygusm busraaammm Benim bir arkadaşım doktoruna kızdığı için doğuma dört hafta kala hastane değiştirdi. İstisnai bir durum olmazsa hemen hepsi kabul eder diye düşünüyorum.
Medine_1992 busraaammm anladım canım benim için doğuma hangi doktorun gireceği mühim değil yeter ki doğum anından önce bir problemim olmasın açılma vs 🤲inşallah ilk doğumum ama çok telaşlı veya korkulu değilim bu süreç çok kişisel cünkü kimi iki saatte doğuruyor devlette kimi 12 saat cekiyor özelde rabbim yardımcımız olsun