Dün yazmıştım bugün tam iyiyiz derken yine kavga ettik. Şu arkadaşından kurtulamıyorum arkadaşı bi kadını beğenmiş faceden karısı görmüş girmişler birbirlerine kadın kocasının telefonunu falan kırmış. Benim saf kocam da telefonunu vermiş kadını face arama motorundan arattırıyo adama bi insan tanımadığı birini nasıl arar? Güya tanıdık biridir de belki adını değişmiştir diye bakıyormuş. Ben arama geçmişini gördüm kızdım onlar iyi olcak diye biz niye kötü oluyoruz beni zaten sen onun yüzünden dövmedin mi diye bide o isimde eşimin memleketlisi de çıktı hepten delirdim sırf onların içi rahat etcek diye ben yine yuvamdan olcam kendi babamın evindeyim aileme sövüp durdu kardeşimde boşan dedi ben anama bacıma sövdürmem diye babama söylycem dedi eşimde eve gelme daha dedi bana telefonun sesini kıssamda sessiz ortam duydu yine. Ameliyat durumum varken aramayan eşim sövmek için anında aradı. Doğuma kadar gelme dedi bende mesaj attım bi iki gün düşünüp karar verelim olursa olduralım yoksa bitirelim diye tamam dedi ne yapmalıyım şimdi.