Minikmucizem_ [silindi] olur benim ilk zamanlardan vardi siskinlik gadsadiyet. Kararmayada baslamisti hafiften suan 19+6 im kapkara oldu. Hala da devam ediyo siskinlik ve hassasiyet
Blackkcat [silindi] [silindi] benim çok yeni 4haftalık yeni öğrendim hatta🙈göğüslerim şiş ve esmer olduğum için sanırım uçları kararmaya başladı bile🤷🏻♀️
03mutluluk03 [silindi] evet olur ben ilk haftalarda hissetmiştim ben 2ci haftamda hamile olduğumu öğrendim
[silindi] Blackkcat benimde daha kucucuk daha kac haftalik bile bilmiyorum doktora gittim belli dgl daha dedi
Minikmucizem_ [silindi] ben beyaz tenliyim ama yinede kopkoyu. 20 haftalik oldum bende kesin catlicak diye dusundum ama suan hala bisey yok ama goguslerim gozle gorunur sekilde bayagi buyudu daha fazla buyur mu merak ediyorum 😂
Burc91 [silindi] size en buyuk tavsiyem 3 aylik olmayi beklemeyin gogusleriniz icin yag kullanin , cunku catlamalar gobekten once basliyor goguslerde, ben yakalayamadim maalesef ki catladi 12. Haftamdayim, oyuzden erken onlem alin
MrsClk 9 haftalık hamileyim ben uçlarında renk değişimi yok ama sıra şişiyor ve ağrı yapıyor genelde böyle olduğunda alev gibi ısınmış oluyor ☺️ Ama sürekli olan birşey değil bu ara sıra oluyor ağrı ve sıcaklık varken baya şiş ve sert, ağrı gidince yine yumuşak eski haline dönüyor 🤷🏻♀️
Burc91 MrsClk size en buyuk tavsiyem 3 aylik olmayi beklemeyin gogusleriniz icin yag kullanin , cunku catlamalar gobekten once basliyor goguslerde, ben yakalayamadim maalesef ki catladi 12. Haftamdayim, oyuzden erken onlem alin