Minikmucizeee Ben 12 hafta 3 günlük hamileyim ve mide bulantısı. KusmA yasiyorum 2 3 gündür bisey yiyemiyorum doktorum bugun prilam diye ilac verdi kullanip mide bulantisi ve kusmasi gecen varmı..
Sermec Minikmucizeee canım benım 5. Haftada başladı 10. Haftada bitti su an 13+1 haftalık hamıleyım cok şükür iştahım ıyı bulantım yok
Busra006 Minikmucizeee herkeste aynı sonucu göstermez ilaçların etkisi, o yüzden içip görmen daha mantıklı mesela bana ilk içtiğimde iyi gelen mide bulantısı ilacı ikinci kez içtiğimde fayda etmedi kısacası cevap vermesi zor bir soru bünyenle alakalı..
Minikmucizeee Sermec benim mide yanması vardi ama yemek yiyordum simdi 2 3 gundur kusma ve bulantı yüzünden yiyemiyorum. Ilacin faydasi olurmuki
Sermec Minikmucizeee olur heralde canım ben hiç kullanmadım ilaç inşallah cabucak gecer bulantı cok zor bir şey
Eesrayldrm prilam bana cok iyi geldi gece yatmadan ic dedi doktorum ilk ictigim gecenin sabahinda kusmam falan birden kesildi 10 .haftamda prilama gectik aksamlari arada mide bulantim oluyor bazi gunler kusma oda koku tetikleyince ama en azindan yemek yiyip gunluk islerimi yapabiliyorum artik.