Prensesgeliyor Hareketlerini hissetmedgim için kontrole gittim doktor dikkati sayesinde hayatta şuan bebeğim çok şükür 🙏kordonda benden bebeğe olan kan akışı kesilmiş esyalarimi almama bile müsade etmeden ameliyata indik acilen ve bebeğime kavuştum çok kucuguz ama insallah toparlayacagiz🙏 darısı bekleyenlern başına herkes sağ salim kavuşsun bebeğine hayırlı sağlıklı dogumlar diliyorum https://eksiup.com/p/z7182517ojsu
Kumru_ Prensesgeliyor Gözün aydin canım Allah bağışlasın yavrunu🙏Hareketleri hiç mi yoktu yoksa az mıydı? Bide sürekli mi aynıydı yoksa bi anda mı öyle oldu
Ayselicious Prensesgeliyor maşallah rabbim onu sizden sizi ondan ayırmasın inşallah hayırlı sağlıklı ömürleriniz olsun 🤲🏻
mf_ozturk Prensesgeliyor anladim canım. Sağlıklıysa kilosunu hic takma. Sen dogumu atlatmışsın darısı bizim başımıza insallah😊
Prensesgeliyor ylzaht çok şükür girmedi ama oda kuveze girmemek için savaştı herşey ona bağlıydı bırakmadı annesini
Prensesgeliyor Kumru_ hareketleri hiç yok değildi aslnda ama güçsüz du en net hissettiğim hickirigiydi biraz da olsa o içimi rahatlatmisti hıçkırık olmasa daha çok paniklerdim ama hickiriyor olmasida herşeyin yolunda oldgunu gostermiyormus
Kumru_ Prensesgeliyor Anladım canım😊Sağlıkla kavuşmuşsun yavruna Allah sana bağışlasın en kısa zamanda kilo alıp toparlanır zaten hiç merak etme 🌸
Suziiaannee Prensesgeliyor maşallah size Allah bağışlasın canım hayırla sağlıkla büyütmek nasip olsun 😍 ben de hep bunlardan korkuyorum bazen çok sakin oluyor içimi kemiriyor şüpheler 🥺