tazeanneyasemin Dr ali kemal belviranlida bulent simsek, bayram aydin ve elmas diye bi bayan doktor var bu 3u harikaa. Ozelde hikmek karabacak, mehmet bardakci, rengin karatayli, mustafa ulusoy iyi doktorlar arasinda tevrubeliler yani.
Ayse13 Tugbakaan bende şükran hanıma gidiyorum biraz hızlı bakıyor gibi geldi şimdilik siz memnunmusunjz ?
Slalaylay Ayse13 ben de Şükran hanıma gidiyorum 2 kez gittim 2. De bana da öyle geldi önce oturup konuşuyoruz gerçi ultrasona geçmeden ama hep o konuşuyor ben soracaklarımı unutuyorum iki seferdir 😅 hamileliğin daha başında olup sorunsuz geçtiği için böyle olduğunu düşünüyorum şimdilik umarım öyledir .
Tugbakaan Ayse13 bende bi kaç randevuya gittim bence bi tuhaflık Yok şimdilik iyi gidiyor ben memnunum canım
Ayse13 Slalaylay aynen soracağım her şeyi unutup çıkıyorum ve bir sürü soru işareti kalıyor o kadarda para veriyoruz değiştirsemmi diyorum ama düşük tehlikemi falan bu bayan takip etti napcam kararsızım 🤦♀️🤨
Slalaylay Ayse13 ben 13 haftalığım . İlk gittiğimde çok memnun kaldım çok güzel bilgilendirdi çok da tatlı konuşuyor . Ama bana sıra gelmiyor gibi😬 ya da ilk gebelik heycandan unutuyorum da olabilir telefon numarasını istediniz mi mesela merak edip aklına takılan bişey olduğunda sormak için bana hiç o enerjiyi vermedi telefon numarası vercek gibi değil😅
Ayse13 Slalaylay yok bir şey olursa burayı ararsın dedi hastaneyi arıycaz galiba onlar bağlıycak yorumlarda ben çok sert diye okumuştum korktum doktordan içeri bi girdim gel annem otur dedi kadın şaşırdın iyi gibi ama çok hızlı 🙂) kan sonuçlarıma temiz dedi gönderdi açıklama yapaydı iyiydi ama bayan doktor istiyorum evimede yakın zaten kurtulamaz benden bir şey olduğu zaman gidiyorum hemen 😅
Ayse13 Slalaylay biz daha 9 haftalığız 27 martta kontrolümüz var ikili tarama testi yaptırdınız mı merak ettim ?
Slalaylay Ayse13 benim de kan sonuçlarıma tek tek baktı açıklama yapmadı 😂 güzel sonuçların sıkıntımız yok dedi gerçi bu beni rahatsız etmiyor çünkü doktora güvenip rahat bi dönem geçirmek önemli benim için. Şükran hanım o konuda çok iyi güven veriyor sakin soğukkanlı tereddütsüz oluşu arkasından araştırma yapma hissi yaratmıyor 😂
Slalaylay Ayse13 evet yaptırdım geçen hafta boyun kalınlığı iyiydi kan testi 3 -4 günde çıkıyor dediler henüz alamadım ben uygunken sonuç çıkmamıştı
Sultan42 tazeanneyasemin evet ama eşim istemedi erkek olduğu için ondan devam etmedim ama çok güzel ilgileniyor şirin bi doktor
Nehir2009 tazeanneyasemin ben hikmet karabacağı tavsiye etmiyorum onun yüzünden 4 aylık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum şimdi metin Çapar a gidiyorum
Ayse13 Slalaylay evet güven önemli arkadaşlarımın hepsi fuat beyi tavsiye edince ben tereddütte kalıyorum inşallah doğru karar vermişimdir🙂 ikili test yaptır veya yaptırma dedi mi siz kendiniz mi istediniz ?
Slalaylay Ayse13 bu dönemde ikili tarama var yaptırmak istiyor musun kuzum dedi o sırada ultrasonla zaten boyun kalınlığına bakıyordu renkli ultrason çekti sonra evet deyince kan tahliline yönlendirdi beni 46 lira tuttu kan testi öyle yani🤗
Slalaylay Ayse13 11 ile 14. Haftada bakılıyormuş 10+6 erken bile olsa seni o tarihlerde çağırır bence