Bbyshine Merhaba kızlar. Çamlıca Erdem Hastanesi Şükran Akalın a gidicem yarın. Gidenler olumlu-olumsuz yazabilir mi?
Sumeyye5821 Bbyshine Ben Ayşe katrancı ya gidiyorum ama bu hastanede ki bütün doktorlar çok iyi diye bilirim Ayşe Hanımı beklerken şükran hanımı gözlemliyorm çok tatlı çok sıcak kanlı Bi doktor hastalarına sarılıyor flan çok ilgili bir doktor gerçekten göründüğü kadarıyla
Seliminannesiii Bbyshine benim 2 secenegimden biri şükran hanımdı ilkinden memnun kalmasan ona gidecektim ama gerek kalmadi hep iyi seyler duydum hakkında
Meryemabf Bbyshine gidiyorum 17 ay önce doğum yaptım şimdi gene ikinci doğumumu sabah akşam bekliyoruz gene Şükran hanımda yapıcam arkadaş gibiyiz resmen tam bir abla anne şefkati dünyanın en mükemmel doktoru benim gözümde çoook seviyorum 😍
Bbyshine Deletedmom667 okudum canım okudukça içim rahatladı :) merak ettiğim 2 şey var 1- Muayenelerin kısa geçtiğinden bahsetmişsin sürekli öyle mi devam etti? 2-Kıvanç mı koydun oğluşunun adını:))
Boncukannesi Ben 5 yıl önce şükran hanımda doğum yaptım emsey hospitaldeydi ozaman. Ve kesinlkle diyeblrm ki doktor değil abla gibiydi çok ilgilendi ve yıllar sonra kontrole gitsem bile listede ismini görüncee çok sevindim canımm hoşgeldin der öper sarılır öyle bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim hiç pişman olmazsınız
Deletedmom667 Bbyshine aynen canım dewam etti 🙈😂 hep kısa surdu muayeneler ama ben normal dogum yaptırdıgı ıcın gıtmıştım nasıp olmadı.. benımle beraber hamıle kalan arkadaslarım wardı ben onlarla paslasarak gecırdım hamilelıgimi onlar misal magnezyum kullanmaya basladı sukran hoca yazmadı ilaç ws yazmıyordu ben soyluyordum hocam suna baslamam gerekmıyormu dıyordum ıstersen ıc dıyordu.ılk gebelıgım bende benı sıkı takıp etsın her gıttıgımde anlatmayım kendımı ıstıyordum bebegımın yuzunun net usg fotosu olsun ıstıyordum hıc bırı olmadı ama bırdaha hamıle kalsam gebelık takıbı deıl ama doguma kesın sukran hocaya gıderım 😂😂 Kıvanç koymadım 😂
Bbyshine Bugün randevum var gidicem, nasıl geçtiğini de burdan yazrım bakalım inşallah sizler gibi severim bende:)