Nurcannedom Merhaba kızlar 40+1 den selamlar.Dun doktor kontrolum vardi ultrasonda her sey yolunda cok sukur ama kanala inmemiş hala😏 doktorum nst istedi ve sancım çıktı doktor açıklıgına bakmalıyız dedi ona gore bir sey soylerim dedi ve 1 cm açıklığın var dedi 3 gun sonra tekrar gel dedi.Bende kanala inermi dedim sancıyla beraber iner dedi sancı olmadan nasil insin bebek falan dedi neyse sonra eve geldim duş aldim 1 2 saat sonra faln kahverengi akıntı geldi benden gorumcemdende gelmis zaten pek ustune dusmedim sonra uyudum falan saat gece 4 gibi bi adet agrisi gibi agri girdi duzensiz araliklarla hala devam ediyo agrım he bide gece o agriyla uyanip tuvalete gittim peçeteye kahverengi sumukumsu bi akinti geldi nişanım mi geldiki acaba dogumu tetiklemis olabilirmi açıklık kontrolu.Boyle bi durum yasayan varmi acaba insallah anlatabilmisimdir.
Esuyum38 Nurcannedom merhaba çatı muayenesi çoğu zaman doğumu tetikler sizinde sanırım öyle olmuş ve nişanınız gelmiş sancılarınız düzenli olduğu zaman doktorunuza gidin Allah hayırla bi avazda kurtarsın inşallah
Kumsalinannesii Nurcannedom nisan gelmiş muhtemelen çok sancilanmadan gidin bence. Belki bebeğiniz donmemistir boşuna sancı çekmeyin 😉
Deletedmom0034 Esuyum38 arkadaşıma katılıyorum. Aynısını bende yaşadım. Ertesi gün doğurmuştum. Allah’ım hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin
Nurcannedom Esuyum38 Amin canim çok saol hepimiz hayirlisiyla kavusuruz insallah meleklerimize bende duzene girmeden gitmek istemiyorum zaten suyum falan gelmedigi surece.
Mrv32 Benim de dün kontrolüm vardı 39+4 idim çatımın durumuna bakti doktor rahim yumuşamış dedi nst de sancı çıkmadı p.tesoye kadar doğmazsa p.tesi gel dedi ve benim de nisan gibi lekelemem oldu ve ara ara devam ediyor dünden beri sancim yok ama🙄
Nurcannedom Kumsalinannesii Yok baş geliş kanamam suyum bi sikinti olmadigi surece sancilarim duzene girene kadar gitmemeyi dusunuyorum dayanabilirsek artik 😉
Kumsalinannesii Nurcannedom he pardon hadi bakalım hayırlı doğumlar sana canım. Sağlıkla al kucağına ins
Nurcannedom Esuyum38 Evet hala duzensiz aferdersiniz yeni tuvalete oturdum bu sefer kanlı sumukumsu akıntı geldi nişanın devamimidirki ilk gebeligim bir bilgim yok k.bakmayin🙂