Doğum süreci değil Doğum duygular .......Oğlum hoşgeldin safa getirdin evine o küçücük yüreğinle minicik ellerinle bize mutluluk huzur getirdin , annem benim çok mutluyum sadece ağrılarım çar diye pek ilgilenemiyorum seninle o beni üzüyor. çokkkk şükür bin şükür bi sıkıntın Yok sadece bana 9 saat suni sancıdan sonra sezeryan seçtirdin açılmadı yolun bi türlü gelmek istemedin ameliyata tek beden olarak baban bizi öperek ığurladı sonra 2 beden olarak karşıladı oğlum babanı çokkkkkkk ama çok sev o çokkk değerli ve seni beni çok seviyor❤️ben size sizi bana verene kurban olurum ❤️❤️❤️♥️iyki versınız ameliyat esnasında bi baktım kedi sesi geliyor ayyyy bir baktım tertemiz yakışıklı mı yakışıklı bir dünyalar tatlısı bebek 😀♥️bu Bizim mi dedim içimden çok tatlı ne yapacağımı diyeceğimi bilemedim sadece gözyaşlarım kendiliğinden döküldüler 😞💙🙏 hele yanağını yanağıma yapıştırdılar ya sen ne yumuşak şeydin öyle 💙🙏tokkkk öptüm annecim ben şimdi uykusuzluktan bayılıyorum hazır yanımda uyuyorsun bende kestireyim zaten baban tokkk uyuyor 😀😀bu arada senin kilo 4 üstü demiştiler 3640 ile boy 50 cm ve gündüz güneşli gece yağmurlu bir havada annenin doğumgününde 24.09 .2019 yılında doğdun günlerden salı saat 14.20 dr. Özlem oruç Şener ve o da senin gibi dünyalar tatlısı bir insan ona çok teşekkür ederiz 🙏
Bursa medicalparkta yaptım doğumu eğer Doğumla yada hasataneyleşli merak ettiğiniz bişey var ise ben cevaplayabilitim
    Gözünüz aydın. Hayrlı olsun saglıkla huzurla imanla büyüsün inşallah🤲🎈
      Gzmoae canım sonda nın takılıp takılmadığından bile haberim olmadı abartısız söylüyorum. Sen çocuğuna odaklan ve mutlu sonu düşün herşey güzel gelişiyor.
      Gzmoae canım sonda nın takılıp takılmadığından bile haberim olmadı abartısız söylüyorum. Sen çocuğuna odaklan ve mutlu sonu düşün herşey güzel gelişiyor.
      Gözünüz aydın 🌻 Allah bağışlasın🤗