Sukranaydimin Merhabalar 26 haftalık hamileyim inşallah ocak ayında bebeğimizi kucağımıza alacağız. Herkes gibi bizde alışverişlerimize başladık siz neler aldınız ? Ve hangi marka bebek arabasını nereden aldınız ben pierre cardin ve carters baktım fiyatları 2 bin ₺ üstünde sizler neler yaptınız kullanışlı bebek arabası aranıyor
Mehtaponur Sukranaydimin Bende prego quartto begendim canli canli izledim tanitimini esimle cok begendik ama fiyati baya da yuksek 2300 falan.
Sedaaa87 Sukranaydimin biz de kraft tiwist xlx aldık. 2500 TL civarında ama orta bir fiyat gibi. Çünkü 700-15.000 TL aralığında çeşit var. Umarım sağlıklı günlerde kullanırız
Kayraruzgar Sukranaydimin baby home bh 965 challenger black travel sistem bebek arabası aldım hem çok hoş bi görünüşü var hem hafif hem çift yönlü hemde geniş biz baya beğendik 1450 falan aldık hepsiburada da indirimdeydi hala devam ediyor sanırım.
PembeKoala Sukranaydimin chicco liteway aldım doğumdan itibaren 22 kg kadar kullanılabiliyor,travel sistemdense baston tipi almanızı öneririm
Munisee Joie literax 4 1600 tl idi yabinda ana kucagi dahil fiyati. 1200 lerde tekli fiyati bende cok arastirdim en makulu bu gelsi. T ek eksigi cift yonlu olmayisi . Ana kucagni ters oturtugmz icin icine gorebilicem ilk zamanlrda ama sonrasi ters yapck bisey yok fiyatlar ates pahasi
Denizay Valla ilk cocugumdan beri en buyuk derdim bu.🙈😅 Çift yönlü olsun, kolay katlansın, az yer kaplasın, hafif olsun, ucuz olsun, kaliteli olsun, tentesi çok kapansın güneş için ama ucuz olsuun en azından uygun olsun vs vs derken derken bulamıyorum.