Erdas_busra Rzlgln534 ben hamilelikten önce yaşadım berbat bir şey🤦🏻♀️ Sirkeli suyla iyice yıkamanı öneririm. Ben pamuğu sirleli suya batırıp iyice siliyordum öyle geçirdim.
Mervelna Rzlgln534 ilaclar cok zor geciriyor sirkeyle genital bolgeni yika yda pamukla sil cok iyi geliyor
Rzlgln534 Ryhnn ne kadar zamanda geçti bide nasıl oldu bende bir gün kaşıntı vardı kaşıntı geçti şimdi kızarıklık yanma var
Roje Ryhnn bende de War hala hiç gecmiyo kasinmiyo şuan ama sivilce gibi yapmış mantar enfeksiyonu olan biri normal doğuramaz deniyo doğru mu
Ryhnn Rzlgln534 benim uzun sürdü mantar olduğunu anlayana kadar zaman geçmişti oda artış olmuş deli gibi kaşıntı akıntı var di çok rahatsız ediciydi dikkat etmeme rağmen ilaçsız geçmedi fitil ve krem kullandim
Rzlgln534 Ryhnn Ben de bugün gideceğim doktora bakalım ne verecek bir de bu mantar sorunu yaşayanlar normal Doğum yapamaz diyorlar siz öyle birşey duydunuz mu ?
Ryhnn Rzlgln534 hayır duymadım sadece enfeksiyon doğuma kadar geçmezse riskli bebeğe geçer diye biliyorum buyuzden önemli yakın zamanda enfeksiyon yükselmesi yaşadım toz ilaç kullandım
Egeymen Rzlgln534 bende de kaşıntı ve kızarıklık vardı çok fenaydı burda okuduğum kadarıyla elma sirkesini öğrendim gerçekten mucize gibi ilk kullanımda rahatlattı tavsiye ederim
Handekiraz2302 Sirkeyle suyu bi şişe de karıştırın lavabodan sonra onu sürün ben de de vardı 2 gündür yapıyorum şimdiden rahatlattı
Erdas_busra Rzlgln534 yanması iyi bir şey zaten yandığı zaman iyi olur sen sirkeli suyla sil boş bol emin ol dua edeceksin bana