Merhaba merakli anneler 😊simdi sizlere dogum hikayemi anlatacağım hep hayal gibi gelirdi başkalarının dogum hikayeleri..okurdum ama sanki ben hic yasayamayacakmisim o gun hic gelmeyecek ti..24 şubat sabahi adet agrisina benzer hafif bi agri ile uyandim uzerimde bi tuhaflik vardi hic bisey yapasim gelmiyordu agri hafif hafif hissettiriyordu kendini bu arada 39 haftalik olmuştuk neyse o gun oyle gecti gece lavaboya gitmek icin kalktim 25 şubat gece saat 04.30 idrarimi yaptiktan sonra benden az miktarda su geldi korktum heyecenlandim neyse yattim ama bende uyku falan kalmadi az az kramp seklinde sancida var sabah olmasini bekledim ikinci kez lavaboya gittigimde o su bu kez pembe renge dönüşmüştü kanliydi yani sabah oldu esime söyledim kahvaltimizi yaptik evi temizledim cantalari kontrol ettim ve tuttuk hastahane yolunu dogumum oncesindende normal gözüküyordu cati kemigi darligi falan yoktu hersey cok guzeldi neyse vardik hastahaneye ebe muayene etti doktorum yoktu çünkü pazardi ebe 2 santim açıklık var dedi sanci az ama suyun gelmis eve gonderemem yatisini yapicaz dedi neyse biz odamiza yerlestik ben gülüyor egleniyorum siddetli sancilardan habersiz😁aksama kadar oyle ara ara geldi sancilar sonra doktorum geldi muayene etti sezeryanlik bi durumun yok ebeyi uzme dedi gitti çünkü biliyodu benim ürkek oldugumu muayenelerden neyse aksam oldu sancilar artmaya başladı esim surekli elimden tutuyor sariliyor destek oluyor sanci arttikca bana bi uyku bastirdi nasil bi uyku ama anlatamam sanci gecince uyuyorum sanci gelince gozlerim fal tasi gibi açılıyor ebe artik muayene etmem lazim dedi muayene etti aciklik 9 santim olmus simdi sana bi ikinma serumu vericem dedi ilk defa duymustum ikinma serumunu korktum ama artik dayanacak gücüm kalmamisti bi an once dogsun ne yaparsan yap dedim o serum bendeki sanciyi hafifletti sanci yerine bi ikinma hissi geliyordu sadece deli gibi ikinasim geliyordu artik bebegin ilerlediğini hissetmeye baslamistim popoma cok baski yapmaya baslamisti ebe bi bakti cabuk cabuk masaya kos kos dedi bi elimle bebegi tutuyorum sanki hemen cikacak gibi basi görünmüş cunku..yürüyorum ama nasil yurudugumu hic bilmiyorum o baskıyla hemen masaya cikardi ebe bi igne yapti canim hic yanmadi o igneden simdi kesmem lazim esneme olmadi dedi bu igne uyusturacak ve kesicem dedi ve kesti sadece igne batmis gibi oldu o kadarcik hissettim kestikten sonra ikinmami istedi uc kere buyuk buyuk ikindim ucuncude kafasi cikti ve ben hic hissetmedim sadece omuzlari cikarken hissettim ve bi kere bagirdim omuzdan sonrasi kaydi cikti zaten ve yavrum artik karnimda degil yanimdaydi kendimi kus gibi hissettim bebegi karsima koydular ben yavrumu izlerken dikis falan atildi cok az hissettim cunku cok mutluydum artik hic bisey canimi yakamazdi bi an once diksede yavruma sarilsam diyordum aslinda o masa korkunc bi yer degilmis masada hic canin yanmiyo ama sanci icin ayni seyi soyleyemeyecegim 24 saat sanci cektim once seyrekti yogun sanciyi 5 6 saat cektim ve 26 subat saat 04.20 de yavrum artik bizimleydi 39+1 de aldim kizimi kucagima cok sukur hic korkmayin kesinlikle normal dogum oneriyorum allah bekleyen butun anne adaylarina yavrularina kavusmayi nasip etsin insallah hepinize kolay dogumlar..