Guness55 Kızlar 27+5 deyiz isim konusunda çok kararsızım lütfen yardımcı olur musunuz??😏 Düşündüğümüz isimler şöyle : Kerem, Melih Ediz, Yiğit, Ayaz hadi bakalım yardımcı olun bakalım veyahutta sizin beğendiğiniz isimler de varsa fikir sunabilirsiniz 👨👨👨
Deletedmom2224 Guness55 kerem güzel 😊 benim oğlumun ismi de Cihangir olacak 💙 tavsiyem fazla araştırmayın seçenek çoğaldıkça kararsızlık had safhaya çıkıyor 😂
kaan Guness55 oğlumun ismi Muhammed Kaan 😍 cok seviyorum ismini eşimle nişanlıyken rüyamda Kaan isimli oğlum olduğunu görmüştüm. Eşime anlatmadan sordum oğlumuz olursa ismini ne koymak istersin diye Kaan olabilir demişti 😁 Muhammed de sonradan ekledik. Adıyla uzun ömürlü olsun insallah bütün bebisler 🥰
TazecikAnne22 Guness55 Bende çok kararsızım ama Melih Ediz ismini sevmedim yani Ediz ismi benim hoşuma gitmiyor aslında 🤷♀ ayaz ismi de çok veriliyor bu aralar ki birde ismin anlamını taşırmış insanlar. Ayaz diyince buz gibi, soğuk aklıma geliyor benim 🙄 Onun dışında keremi bi ara bende düşünmüştüm aslında ama yiğiti de düşünmüştüm 😊😊 Yiğit yağız delikanlı der gibi hoşuma gidiyor 🙈 naçizane fikrim tabi canım 🤗🥰
kyrdsvn Güzel isimler seçmişsiniz☺️ Bende çok kararsızım. İsimlerin hepsini kağıda yazın ve kurra çekin hangisi çıkarsa artık..😂
Guness55 Deletedmom2224 erkek düşünmedim aslında hep kız diyordum kız olsa ismi hazırdı Alya kurucaktım ama erkekmiş meğer eşimde hiç düşünmedi arkadasının çoçuğu vefat etti diye doğduktan sonra bakarız dedi bnde ismi hazır olsun istiyorum tek başına düşününcede işin içinden çıkamıyosun 😏
ponciklerin_annesi Guness55 bence canm Yigit , yagiz , Tugra , Alp , Barlas , Aras , Göktürk , Savaş Bunlarda Guzel Bende Hala Kararsizim 😒 benimde oglum olucak kizimin adi Asya Zeyneb , Simdi Oglusuma Isim ariyorum😊
Deletedmom2224 Guness55 doğunca olur mu hiç 😊 haklısınız valla isim işi zor hele ki o cinsiyet beklenmiyosa iki bebeğimde de pek zorlanmadım çünkü erkek hissediyordum daha cinsiyet belli olmadan hazırdı isimleri 😂 bu arada arkadaşınızın da başı sagolsun Rabbım büyük sabırlar versin n iyi bilirim o acıyı 😔🤲🏻
SenemEymen Oğlumun ismi Eymen Yavuz smdi 30 haftalik hamileyim oda insallah Ege Yilmaz olacak Emir Taha,Yağız Efe, Ömer Asaf, Efe Kaan , Ali Kayra, Yığit Kerem isimleride bence cok hos ❣
Guness55 ponciklerin_annesi acaba nasıl işin içinden çıkacağız 😂ablam da hamile üç haftası var ilk ismi aras oldu aras kurucaklar ohh misss farklı bir isim düşünmediler açık ası isimde çok önemli bence ya kısa öz ve akıcı olmalı
Guness55 ponciklerin_annesi acaba nasıl işin içinden çıkacağız 😂ablam da hamile üç haftası var ilk ismi aras oldu aras kurucaklar ohh misss farklı bir isim düşünmediler açık ası isimde çok önemli bence ya kısa öz ve akıcı olmalı
Guness55 ponciklerin_annesi acaba nasıl işin içinden çıkacağız 😂ablam da hamile üç haftası var ilk ismi aras oldu aras kurucaklar ohh misss farklı bir isim düşünmediler açık ası isimde çok önemli bence ya kısa öz ve akıcı olmalı @
Guness55 Deletedmom2224 eşim çok korkuyo böyle şeylerden baya etkilendi 9 aylıktım bebiş ani ölüm gerçekleşti oda doğsun önce sonra bakalım diye ama ben çok kararsız biriyim bir an önce adı hazır olsun istiyorum açıkcası