Deniz_Umut Detaylı Ultrasonda Bebeğimin Kalbinde Parlaklık Olduğu Söylendi Perinatoloji Bölümüne Yönlendirildim Çok Şükür Tek Bu Olduğu İçin Bir Şey İfade Etmiyormuş Birde Yaşımdan Dolayı Ama Yine De İster İstemez Tedirgin Oldum Bu Konu Hakkında Aynı Şeyleri Yaşayıp Ama Doğduğunda Bir Sorun Olmayan Anneler Var Mı???
Ayse_Gul Deniz_Umut bende de vardı canım hala duruyor 31. Haftadayım ama doktorum bi sıkıntı olmadığını söyledi fetal eko falan çektirdim herşeyi normal çıktı
Elif2534 Deniz_Umut bizede söylenmişti ve kesinlikle anlam ifade etmiyor korkmana gerek yok dedi o zmnala geçiyor dedi için rahat olsun canım seninde
Cigdem1987 Deniz_Umut 29. Haftalik gebeyim. Detaylı ultrasonda bana da demislerdi ama doktorum bircok bebek de gorulebilecegini söyledi ki arasyirdim gercekten oyleymis... Dogum sonrasi zaten gerekli kontrollerini yapacagiz birsey cikmaz diyor doktorum 🙏 sıkma canini bos yere..
Esra81 Deniz_Umut detaylida bizdede gozukmustu doktorum 28.haftada genelde kayboldugunu soyledi ve 30.hafta gittigimde cok sukur ki yoktu endise etmeyin cogu bebekte olup kaybolurmus.
Deniz_Umut Ayse_Gul Ay Çok Şükür Ya Bana Da diğer Değerleri Normal Çıktığı İçin Bir Şey İfade Etmediğini Söyledi Doğumdan Sonra Ne Olur Bilemem Ama Bunu %100 Çözüm Almak İstersen Karnından Sıvı Alınacak Fakat Onun da Tehlikeleri Var Dedi Ona Gerek duymadım Allah ım Evlatlarımıza Sağlık Sıhhat Versin Hayırlısıyla İnşAllah🙏
Deniz_Umut Cigdem1987 Çok Sevindim Allah’ım Hayırlısıyla Kucağımıza Almayı Nasip Etsin İnşAllah Sağlıklı Bir Şekilde🙏
Demirci35 Bendede görülmüştü zamanla yok oldu geçmezse doğumdan sonra bebek kardiyolojiye gösterebilirsin ama muhtemelen hiç birşey çıkmaz demişti bide biyerde okumuştum o parlaklık mineral birikimi olabiliyormuş öyle yazıyordu
Deniz_Umut Esra81 İnşAllah Bizimki de Hayırlısıyla Yok Olur Kısa sürede Bilgilendirmeleriniz İçin çok Sağolun🙏
Sdemirel Deniz_Umut 20. Haftada ayrıntılıda söylediler bize de 28. Haftada kendi doktoruma sorduğumda geçtiğini söyledi sonra 32 de yine sordum parlaklık falan yok geçti o dedi🤗 Stres yapma ben de cok panik yapmıştım ama dedikleri gibi geçiyor
Gamzezz Deniz_Umut. Mrrhsba2.kalpte parlaklik benim arkadasim ogrendi detayli utrosonda.ona da sivi alalim demisler.ama yanılma payi ccokkk yuksek
mervedd Deniz_Umut canım benim bebeğimde de detaylı ultrasonda 2 adet parlaklık vardı amniyosentez önerdiler yaptırmadım İstanbul’da çok iyi bir Profesör bulduk gittim oda bana tek basına parlaklık bişey ifade etmez dedi gelgelelim Doğum yaptım su an bebeğim 2.5 aylık Doğumda bir sorun olmadı çocuk kardiyoloji gittim kalbi delikmiş zamanla kapanır dedi ve cocuğa hiçbir olumsuz etkisinin olmayacağını söyledi ve bebeğimde gayet sağlıklı sadece belli aralıklarla takip yapılacak kapanması bekleniyor yani bosuna kendinizi üzmeyin Allah’ın izniyle sağsağlim al kucağına inşallah bebeğini
Deniz_Umut mervedd Çok Sevindim İyi Olmasına Allah ın İziniyle Daha İyi Olur İnşAllah Rabbim Evlatlarımıza Da Bizlere De Sağlık Sıhhat Versin İnşAllah🙏
Sevvaldal Deniz_Umut ben🙋♀️ Detayli ultrasonda parlaklik goruldu. Doktorum muhtemelen kalsiyum birikmesi dedi ama 35 yasinda oldugum icin nifty test yaptirdi. Cok sukur normal geldi. Sonra parlaklikta gecti zaten. Oglum da sukurler olsun gayet saglikli dogdu🙏🙏🙏💙🧿