BlsnMhmtKvc Melike_18 akıntım var braz da dediğin gbi sıvı dan çıktı artık katı olmaya basladi ama çok fazla değil normal ama takılma artık doğum yaklaştığı için
BlsnMhmtKvc Melike_18 akıntım var braz da dediğin gbi sıvı dan çıktı artık katı olmaya basladi ama çok fazla değil normal ama takılma artık doğum yaklaştığı için
BlsnMhmtKvc Melike_18 evet akıntım var ama abartilicak şekilde değil birazda katı sıvı değil dedginiz gbi
Eceyavuz 34+5 yaklasik 2 haftadır geceleri hic uyumuyorum neredeyse önceden gece 5 den sonra falan uyurdum şimdi yatağın icinde bi saga bi sola done done sabah yapiyorum baş dönmesi yoğunlaştı yolda yürürken artık bir yere tutunmasam düşecek gibi oluyorum bulantim geri geldi.. akintim çoğaldı beyazımsı oldu kasık ağrım var ve alttan sanki bi yukarı doğru bi baskı uygulanıyor anlamiyorum ilk 3 aydan daha zor geçiyor bu haftalar bebek hic durmuyor surekli kolunu bacağını bi yerden ittirip duruyor canim Çok yanıyor artık pazartesi kontrolüm var uyku ilacı almak istediğimi soylicem doktora ne tepki verir bilmiyorum ama artık uyumak istiyorum
Melike_18 Eceyavuz uyku sorunu bende oldu olası var umarım huysuz bi yavrunuz olur geceleri mışıl mışıl uyursunuz uyku ilacı verirmi ne tepki verir bilemiyorum açıkçası 🤷♀️
Melike_18 PnrGg ay benimde tombiş 38 haftalıgız 3450gr dedi inşallah tek nefeste hayırlısıyla saglıkla kucagımıza alırız z♥️
Uykucukus Melike_18 ben biran önce gelsin istiyorum her belirtiyi doguma yoruyorum bakalım 38 de falan dogum yapmak istiyorum 🙄
Uykucukus Melike_18 ben biran önce gelsin istiyorum her belirtiyi doguma yoruyorum bakalım 38 de falan dogum yapmak istiyorum 🙄
-Nur- Melike_18 Bol bol dinlen ve su iç malesef bu süreç böyle geçiyor bende anında tıkanıyorum bi markete gidiyorum onda bile yorgunluk hemen kendimi koltukta dinlenirken buluyorum 😊
-Nur- Melike_18 Bol bol dinlen ve su iç malesef bu süreç böyle geçiyor bende anında tıkanıyorum bi markete gidiyorum onda bile yorgunluk hemen kendimi koltukta dinlenirken buluyorum 😊
Fatmadmir Bosnian17 rabbim yardimcimiz olsun canim sag saglim kavusalm son zmnlar cok zor gercktende ne yatabiliyorsun ne oturabiliyorsun 🤦♀️
Fatmadmir Bosnian17 rabbim yardimcimiz olsun canim sag saglim kavusalm son zmnlar cok zor gercktende ne yatabiliyorsun ne oturabiliyorsun 🤦♀️
Mirayemir Melike_18 38 olduk bizde agrilar samcilar mide yanmalari mahvetti artik gelsin istiyorum ama gelmiyo 😫