Humeyra2014 Bebeğiniz için ve kendiniz için ayrı ayrı çantalar mi yaptınız neler koydunuz ne kadar koydunuz henüz pek birşey almadım listenizfalan varsa yazarmisiniz hanımlar
Mr1517 Humeyra2014 Uygulamada liste var canım arama yerine yaz çıkıyor , ordan kendince güzel liste oluşturursun 🐣
Caglos345 Selam canim. Bende yaptim cantami ama ayri ayri degil kabin boy bir bavul kullandim (ama sigmayan seyler olacak ben bir ufak canta daha yapicam kuvetin susleri ve gidecek olan detaylar icin) bavumun bit tarafini kendime diger tarafini bebege hazirladim. Bebek icin hastane cikislari Emzik biberen bebek bezi Mendil İslak mendil Hastane cikislari icinde olanlar disinda yedek sapkalar eldivenler 4 5 cift corap Pisik kremi Muslun ortulerden 2 adet Kendim icin; Bir gecelik 2 pijama takimi Fotigraf cekimi icin sık bir sabahlik Ped ic camasiri corap Gogus pedi Dis fircasi kisisel temizlik malzemeleri Bu sekilde hazirladim Simdilik ben :) aklima eksikler gelirse eklicem. Hepsini bir bavula koymak isteyebilirsin kabin boydan bir buyuk bavul is gorecektir😇
Nil123 Bebek için 10’lu hastane çıkış seti 2 adet kalın askılı zıbın 2 adet uzun kollu zıbın 2 adet ayaklı tulum Müslin örtü Emzik Biberon Ağız mendili Şapka Çorap Eldiven Nohut battaniye 10 adet bebek bezi 3 adet alt açma örtüsü 1 paket ıslak mendil Kendim için 1 adet gecelik 1 adet düğmeki pijama takımı 3 çift çorap Hırka 2 adet emzirme sütyeni Tek kullanımlık lohusa külotları Süt sağma makinası Göğüs pedi Gümüş göğüs kapakları Lansinoh göğüs kremi 2 adet atlet Depend Emzirme yastığı Havlu Sıcak su torbası Kişisel bakım ürünleri Eşim için Eşofman takımı Hırka Çekim için giyeceği kıyafetler