Belindaa Yenidoğan için marka önerileriniz varmı? Aziz Bebe'yi öven çok oldu. Alışverişe başladık ama marka konusunda yenidoğan için hassas davranmak istiyorum şu ana kadar H&M'den alışveriş yaptım fikirlerinize ihtiyacım var 🌸🌠🙏
Solitoo Belindaa canım ben lcw öneriyorum bebek kıyafetleri çok iyi kaliteli yıllardır kullanıyorum hem çok uygunda☺️
BuluttSecil Belindaa yenidoğanlar kıyafetleri çok kısa süre giyiyorlar inanın h&m ye o kadar para bayılmaya gerek yok. Ben lcw fisher price ve hello baby önerebilirim hem uygun hem kaliteli
Mervee58 Belindaa Kitikate bakabilirsiniz☺️ Hastene çıkışı pançodan tercih ettim indirimdeydi çünkü orayada bakabilirsiniz☺️
Berdogan Lcw ve e bebek gezdim bugün ikisinde de çok tatlı güzel ürünler vardı kalite olarak da ikisini de beğeniyorum. Internetten de aldım ama çok içime sinmedi nedense
Belindaa Berdogan İnternet alışverişleri beni de çok düşündürür e bebekten aziz bebeye bakmıştım bi ara diğer markalara göre bi fark göremedim övdükleri kadar
Berdogan Belindaa zaten dikkat edin bütün internet satısı yapan sayfalardaki ürünler birbirinin aynısı. Mağaza da daha çok çeşit var görerek almak en keyiflisi.
Belindaa BuluttSecil yok ya öyle bi kompleksim yok ürünleri çok hoşuma gidiyor sadece 😄 bakıcam söylediğiniz markalara da teşekkür ederim
Belindaa Mervee58 bu markayı çok duydum da hiç bakamadım. Panço indirimsiz günlerinde bütçeyi çok zorluyo toplu alışverişlerde özellikle 🤦♀️ indirimini takip ediyim bakiyim 🌸
Serapefe4 Aziz bebe nin ürünleri oldukça kaliteli ve uygun fiyatlı ben ilk çocuğumdada aldım şimdi yine almaya başladım yıka yıka hiçbişey olmuyor diğer yazdıkları markalar oldukça pahalı geçen panço da mesela bi tayt 0.3 aylık 100 TL ye yakın bişey Di bence gerek yok bnm fikrim
Belindaa Serapefe4 Haklısınız 😄 aziz Bebe diyo genelde herkes ben bi aziz bebeden de bişeyler bakıp aliyim o zaman 🙏🌸
Seda_123 Belindaa Aziz bebe yılların markası annem bana hep aziz bebe alırmış halada söyler 😂 E bebeğin ürünleri güzel kitikate afacan bebe bunlar iyi canım
Sweetblonde88 Belindaa bebetto ve aziz bebe nin yeri çok kaliteli. Dokununca anlaşılıyor. Ben ilk çocukta aldım bir sürü. Atmaya kıyamadım.
Belindaa Sweetblonde88 Yaa ben tecrübesiz olduğumdan anlayamadım kalitesini galiba aziz bebeye Bidaha bakacağım 🌸🙏