Selvaelyenn 27 haftalığım. Doktorum ailemde şeker hastaları olduğu için şeker yüklemesi istedi. Ben ilçede oturduğum için burdaki devlet hastanesinde yaptırıcam. 50 mg yaptır dedi. Nasıl oluyor sonuçları ne zaman çıkıyor yapan oldu mu bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar teşekür ederm🤗
Busrasumen Selvaelyenn ilk önce suyu içmeden kan alıyorlar , hareket edilmesi önerilmiyor Suyu bitirdiğiniz saat baz alınıyor ve tam bir saat sonra yine kan veriyorsunuz Sonuç Çıkma süresi de bir saat en fazla
37aysgl Selvaelyenn ilk kan alıyolar sonra meyveli soda düşün canım içiyosun 1 saat sonra tekrar alıp şekerine bakıyolar sınır 140 üstü çıkarsa gebelik şekerin var demek umarım yoktur 🙏🏻😊
Lindam Selvaelyenn sabah aç karna gidiyorsun ilk olarak açlık kan şekerini ölçmek için kan alınıyor. Sonrasında eczaneden şekerli suyu alıyorsunuz içtikten sonra biber saat aralıklarla 2 kez kan alınıyor. Bende iki kez alınmıştı ama üç kez de veren var. Sonuçların aynı gün çıkıyor
Selvaelyenn 37aysgl gebelik şekerinde yüksek çıkarsa ilaç falan mı veriyor doktor bebeğe zararı ne acaba bunun
BuluttSecil Selvaelyenn bebeğe zararı çok fazla. Diyet öneriliyor şeker oranınıza göre . Şeker yükleme testi şekeri tespit etmek açısından çok önemli bir test
Lindam Selvaelyenn bende şeker çıktı doktor insülin kullanman gerçek dedi ama ben diyet yapmayı tercih ettim. Bebeğe zararı Yok ne insülin iğnesi ne şeker haplarının. Ben diyetle düşürdüm şekerimi
Selvaelyenn O zaman yapmadan daa diyet yapsak daha mantıklı vücuda şeker yüklemenin ne anlamı var boşu boşuna. Şekerlerden uzak duralım o zaman