YesimOzan 35+5 olduk bile daha dün öğrendim sanki hamile olduğumu çok sıkıntılı geçti ama sonuna geldik kasılmalar çoğaldı ağrılar yerimizde duramıyoruz 3.100 gram olmuş bile eee benimde boğaz durmuyo 13 kilo almışım :)))) ama çok merak ediyorum nasıl bişi çıkacak diye :))))
Sibella86 YesimOzan 34+3 üZ. 25 ekim sezeryan olacak. Ağrılar falan fena heyecan tavan. Duygularım çok karışık benimse sanki yeni hamileyim bende
FSCMK YesimOzan maşallah kilosu iyi benim kız 37 de 2 800 dü 😏umarım şimdi almıştır bizimde 00 olduktan sonra 6 günümüz kalıyor
sevgitekes YesimOzan bizde 35+2 olduk şimdi sabah muayene var bakalım kaç olduk inş üçü geçmemiştir 2400 dü en son Bende 13 kilo almıştım aşırı çatı ağrım var
elifayse Bizimde son 28 gunumuz kaldi 36+0 haftalik olduk kızımın kilosunu çok merak ediyorum yarin kontrolumuz var😍
AyseTugba22 34 olduk az kaldı çoğu gitti azı kaldı haa dayanalım kızlar az kaldı bebişlerimize kavuşmaya 🙏🤗❤️ rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 💘💞
YesimOzan Sibella86 daha dün öğrendm sanki o telaşlar hep aklımda heycan mutluluk çok çabuk geçti 9 ay