07052019 Deletedmom0320 internette açıklamalı pozisyonlar var ordan bakabilirsiniz. Karnı sıkıştırmadığınız sürece sıkıntı yok.
TugceErsl Elifka ilk 3 ay çok önemli 3 ayı atlattıktan sonra hiç bir sakıncası yok ama ilişki esnasında veya sonrasında lekelenme ya da kan gelirse hiç vakit kaybetme hemen doktoruna git canım.
Essdmr Elifka Düşük tehlikesi olmamasına rağmen doktor ilk 3 ay yasaklamıştı 😌 Sonra mıaynelerde söyledi yasak kalktı diye 😆
okyanustakibulut Elifka internetten pozisyonlara bakabilirsin doktorun yasaklamadigi surece iliskiye girebilirsin.
Elifka Ben hamıle oldugumu bılmeden önce ilişki sorasında lekelenmem olmustu ama önemsememıstım daha bılmedıgım ıcın sonrasında olmadı bı sey olur mu acaba
Ayserkan 07052019 oha hafta da 3 4 defa mi 😲😲😀 ben gebe kalmadan önce hafta da 1 di sizin kocalariniz niye böyle azgın 😀 yoksa benim kocamda mi sorun var bilemedim 😀 21 haftalık hamileyim kocisim yanasamiyo bana bize ilişki yasak
07052019 Ayserkan ahahhaha güldürdün beni 😂 yasaksa tabi sıkıntı da haftada 1 eşittir hiç benimkine göre 😂 ben de öyle alıştım evlendiğimden beri aynı düzende gidiyor. Öyle haftada 1e bırakmayın bacım, bize de sağlıklı bu. Yasak kalkınca saldırın adamlara 😂😂
Pirinctanesi Elifka kanama lekelenme vs olmadığı sürece hiç bir yasak koymaz doktor. Ama diyelim lki lekelenmeniz kanamanız oldu. 3. ayın sonuna kadar ara verin derler.
Ayserkan 07052019 bence yasak kalkınca kocam saldircak bana tabi dogumdan sonra 😀 o haftada 1 olan iliski 4 defayi bulur artik aciyorum garibime 😀😀
07052019 Ayserkan allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Zor günler geçer güzellikleri hatırlanır inşallah 🙏🏻😊
Handeay7 Biz kalp atışını duyana kadar ilişki yaşamadık zaten 7.haftada falan duyduk. Sonrasında rutin hayatımıza devam ettik tabii dikkat ederek. Ama elbette doktorunuza danışın.