azizeguneyy Kızlar doğum yapacağım hastaneyi seçtim. Özel hastane olacağı için sezeryanıda hesaba katıyorum ama son ana kadar normal doğum isteyeceğim kesinlikle sezeryanı kabul etmiycem ama zorunlu bir konu varsa kabul edicem benim düşündüğüm şey şu normal doğum isteyerek odama yatışım yapılıcak ama diyelim ki son dakika sezeryana alınıcam. Fiyatta değişiklik olur mu? normal doğum 1.200 tl zorunlu olursa 1.250 tl olur diyolar burda sizin fikriniz nedir? birde beni sezeryan konusunda aydınlatır mısınız? sezeryandan korkuyorum :(
online_mom azizeguneyy bazı hastaneler normal doğumla zorunlu sezeryanı aynı fıyat yapıyorlar.ıstege baglı sezeryan daha pahalı oluyor.ama sızede zorunlu sezeryanın fıyatını solemısler o şekilde olur bence
Iimran azizeguneyy benim gideceğim hastanede normal doğum ve sezeryan doğum fiyatı aynı sadece epidural istersem 400 tl ek dediler sağlığın yerinde olursa normal doğum yap derim ben öyle düşünüyorum tek korkum çatı muayenesi
cennet22 canım normal dogm olcksa normal yap insAllhh sezeryanlık bisi cıkmaz . 3 gun once sezeryanla dogum yaptım dikislerimin acısından ve bas agrısından ölüyorum .
Hll cennet22 canım herkesin agrı esigi bir degildir bu sekilde bayanı korkutmayn derim. Bende sezeryan oldum ölümlük bir agrm olmadı.
cennet22 Hll herkesn farklı tabii Allhımm herkesin yardmcısı olsnn agrısız sızısz kucaklarına alsınlar 🙏🙏🙏❤️
Hll azizeguneyy canm sezeryandan korkma. Eger bebegin hangi sekilde saglikla gelecekse ona uyum saglamaya calş derim. Bak ben ikinci sezeryanimi olacagm aman aman bir agrm olmadi. İlk gün ilk ayaga kalkmada zorlandm ama cok sükür sonrasi gayet iyiydi.
Yavuzum1202 Bende sezeryandan cok korkuyorum o an sedye olayı kesılmesi ve benim uyanık olmam şimdiden korkmaya başladım ilk Doğum normaldi ama herkes doktor senı bu kez normal doğurtmaz dıyor
Ekimmeselesi @Hll cidden çok mantıklı konuştunuz. Ben sevmiyorum böyle kendi yaşadığı acıları başkalarıda yaşayacakmış gibi korkutmalarını!
Hll Ekimmeselesi belki kötü niyeti yoktur ama bu şekilde zaten ilk gebeligi olan birine yorum yapmak hoş olmuyor. Sonucta bünye meselesi. Annem 1 ay yataktan kalkamamş ben amelyattan 4 saat sonra kalktm yürüdüm.
cennet22 Hll tablki kotu niyetim yokkk sadece bas agrısı yaptıgını anlatmak istedm doktrmda solemisti zaten bas agrısı yapar die oda gecmicek bisl degil 4 5 gune geciyomuss onun iclnde hangisl uygnsa onu olsun anlatmaya calıstgm bu
Ygll Hiç korkmayın her doğumun zorluğu vardır elbet ben 34 gün önce sezeryan oldum zorunlu sezeryan ne yalan söyliyim bende korkuyodum ilk doğumumdu ama doktorum ve anestezi doktoru doğum sırasında benimle de konuştular sanırım heycanlanmayayım fazla diye. Bebeğine kavuşacağın anı düşün sadece bebeğini düşün inan çok iyi geliyo. Doğumdan sonra odama çıktığımda evet dikiş yeri acıyodu ben hiç ameliyat olmadığım için çok ağır gibi geldi bana sanırım birdaha ayağa hüç kalkamıcam dedim sabah oldum sezeryan akşam üstü ayaktaydım ertesi gün daha iyiydim bir kaç gün sonra da hiç bişey olmamış gibi devam ettim hayatıma. Zaten bebekle ilgilenmekten unutuyosun kendini merak etme :) size şöyle söyliyim emzirirken göğüs ucum yara oldu inanın öyle bi acı yok şimdi tekrar sezeryana alsalar inanın hüç düşünmeden tamam derim yani sezeryan acısı hiç bişey.
Meleginannesi55 azizeguneyy azizeguneyy benimde ilk doğumum olucak kısmet olursa sezeryan düşünüyorum ve bunu hamile olduktan sonra değil küçüklüğümden beri ilerde hamile olursam sezeryan olucam diye söylüyordum herkes olumsuz şeyler söyler ben kimseye bakmıyorum bence sende bakma her iki doğum şekliyle ilgili Kötü söylemler olır bu kişide. Kişiye göre değişir herkesin bünyesi farklı 🙄🙄🙄
Mavilianne azizeguneyy Bende normal istiyorum bir sey olmadığı sürece 🥰 Korkma canım hakkımız da hayırlısı ne ise o olsun inşaAllah ♥️ ama normal olmayıp sezeryana dönerse zorunlu sezeryan olursa fiyatta artış olacağını sanmıyorum. İsteğe bağlı olduğu zaman değişir bence 😌
2202020 azizeguneyy zorunlu olması için ekstrem durum olması gerekir eğer korkar sezeryan dersen isteğe bağlı olmuş olur ve fiyatlar bayağı farkediyor
rukiye-02 azizeguneyy benim bebek hala ters duruyor dönmezse mecburi sezeryan bende sezeryandan daha çok korkuyorum fiyatını sordum ikisine 2 bin lira dediler arada fiyat farkı olmaması bana çok saçma geldi 🤷♀️