Gzdbkgz Arkadaşlar ben Salı günü hamilr olduğumu öğrendim değerim 51.70 çıktı sizce yukselir mi 4 senedir bu haberi bekliyorduk çok korkuyorum
Ultraslan40 Gzdbkgz her insanın değeri bir olmaz, asla kıyaslama yapma.. ayrıca artış mutlaka olur iki güne bir kan vermeni Öneririm. Her şey gönlünce olsun inşallah kucağına alırsın, gönlünü ferah tut 🥰
Snmkrt01 Gzdbkgz merhaba bence iki gün sonra tekrar ver çünkü 48 saate bir iki kati olması gerekiyor degerin
Meryemoz Gzdbkgz butun kotu ihtimalleri sil kafandan hamilesin tadini cikar kizima hamile oldugumu ogrendigimde 13 cikmisti degerim dun 7.yasini kutladik😇
Gzdbkgz Hepinize çok teşekkür ederim doktora gittim bu gün doktorum da çok ilgili sağolsun yarin tekrar test vericem iste insallah güzel olur çok heyecanlıyım eşim benden daha heyecanlı hiç beklemiyorduk ben geçen sene iç kanama geçirdim Salı günü çok fenalaştım aşırı mide bulantısı ve bacaklarımı falan hissetmedim acile gittim doktor bi gebelik testi yapayım dedi bende yapsan da bisey çıkmaz röntgene al çok kötüyüm gene iç kanama geçiriyorum galiba dedim oda yok yok bekle sen dedi sonra sonuç gebelik başlangıcı dedi gözyaşlarımı tutamadım şükürler olsun insallah iyi olur