Cemilefurkan Merhabalar anneler aranızda Erzurum’da detaylı yaptıran var mı, ücreti falan nasıl yardımcı olurmusunuz?
Zeyyzeyy Cemilefurkan araştırma hastanesinde ücretsiz yapılıyor. Ama dikkat et eğer gebeliğin önde gidiyorsa bunu belirt biliyorsun 24. Hafta son yaptırmak için benimki önde gidiyordu SAT a göre 24. Haftada gittim ama bebegimin boyutu 25ile uyumlu olduğu için neden geç geldin deyip kızdılar halbuki benim suçum değil. Randevuyu veren onlardı. Bu arada 3 haftaya falan anca geliyor randevu
Cemilefurkan Zeyyzeyy benimde önce gidiyo canım ama tünese saha dikkat ederim çok saol. Araştırmada hangi bölüm acaba ona göre randevu alayım
Taneminci Cemilefurkan bende öyle bir problem yoktu sen yinede dinlenmeye özen göster kendini yorma çok kafana takılırsa acile git
Zeyyzeyy Cemilefurkan mesajını yeni gördüm. Araştırmada kadın doğum poliklinigine gidince kayıt masasından detaylı ultrasona girmek istediğini söyle onlar bebek için detaylı ultrasona yönlendiriyorlar. Sizi kim gönderdi diye soruyorlar ama. Mesela beni buharada bi doktor gonderdi elimde kağıt da vardı. Direk radyoloji bakmıyor çünkü galiba bu detaylı ultrason denilen şey başka hastalıklar için falan da bakılıyor.
nurella42 Ozge91 merhaba canım uzun zaman geçmiş ama merak ettim neden memnun kalmadın normalde de metin beye mi gidiyordun kontroller için