Ays_homee Renkli ve yüzünü görebilceğim bi ultrason var mı özelde acaba ?diyarbakır özel hastanelerde
Yasemin345 Ays_homee canım ben bağlar hastanesine gidiyordum ilk aydan beri geçen ay doktorum gösterdi yüzünü bebeğimin netti gayet
Beyzanurlina Ays_homee batmandayım bende dunyaya gidiyorum ultrasyon cok kötü ya o deyil bızım kız iki koluylada suratını kapatıyo doktor bize fotosunu verdi bi baktım sıyah vermıs renkli verilmiyomu acaba 😣
Ays_homee Yasemin345 canm siyah beyaz mı yoksa renkli mi ultrason. Bide muayene ücreti n kadar acaba?
Delal123 Özel hastaneleri arasan 4boyutlu mu diye sorsan ultrasyon zaten söylerler ama özel hastanelerde artık hep öyle öyle ultrasyonlar.
Yasemin345 Siyah beyaz ama netti yüzü bebeğimin benim gittiğim doktor muayene ücreti 35 TL sigortalı isenn
Yaseminvargeloglu Ays_homee memorial da var her kontrolde de gösterip fotoğrafını veriyorlar😍230/250 arası ücreti tam hatırlayamadım
Hilaldenerieser Memorialin muayene ücretleri biraz tuzlu genesise gidebilirsin orda iyi doktorlar da var
Omerali Özel dünya doğum hastanesi pınar hocaya git cnm renkli ultrason veriyor muayene ücreti de 40 TL ama çok güzel ilgileniyor