aysenuurkoz 39+6 ve daha demin tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteme kanlı bir akıntı geldi bilgisi olan yazabilir mi lütfen 😭🙏🏻
ESRAOZ35 aysenuurkoz Bugün aynı akıntı benden de geldi. Nisan olabilir. Doktorumla konuştum. Bebeğin hareketlerini kontrol et dedi, şu ve kanama olursa sancın artarsa hastaneye gel dedi. Doğum belirtisi.
aysenuurkoz Hayır böyle sadece kan ama çok aşırı değil baş parmağının ucu kadar akıntıyla birlikte geldi korkuyorum 😭🙏🏻
Dilaraada aysenuurkoz kesinlikle nişAn o akıntı tarzı bişeyle kan geliyor benimde doğumum öyle başlamıştı . Ara doktorunu bilgilendir
aysenuurkoz Dilara1234 hayır hiçbir ağrım yok suyumuzda gelmedi sadece küçücük bi kan geldi o kadar 😣
Rfb Muhtemelen nişan gelmiş canım. Onunla birlikte sancı olmaması da normal. Ama tavsiyem yine de bi git acile görün istersen. Doğum başlıyor demezlerse de, muayene sonrası en azından evde ya sabah ki randevunu, ya da sancını beklersin. Günün de gelmiş zaten. Sağlıkla bir avazda gelsin 🌸
aysenuurkoz Rfb evet gittim alttan muayenemiz yapıldı açıklık hiçbişey yok akıntımızdan başka nst çok güzel dedi ama 3 günde bir kontrol var nst için kanama falan da yok dedi sanırım dediğiniz gibi nişan geldi ve geçti sıra kendi sancılarımı beklemekte ☺️