Sermec sofimam cay kola kahve aylardır tüketmiyorum cünkü sevmiyorum 13 haftalık hamıleyım ama cok tüketmemeye calış canım kansızlık yapıyor cay cünkü
Deletedmom090 Mervee58 canim açik şekilde ice bilirsin mesela ben tatlilari çaysiz tuketemem ama çooook açik iciyorum
Superfreshlerim sofimam doktor 3 fincan çay 1 fincan kahve tüketebilirsin dedi fakat ben kahve hiç içmedim, çayı da h. Sonları 2 çay bardağı falan içiyorum çok açık o da
mnli sofimam çay hem demir emilimini azaltıyor hem de kafein var bu yüzden ayda yılda bir kere çok açık içiyorum
Evinanne sofimam bende normalde çay içmeden kendime gelemezdim ama ilk aylar kusmaktannn tiksindim sonra da içmeme kararı aldım içmiyorum şuan 🥰
Tugbaztrk sofimam 1 tane açık iç demişti bana doktorum, sabah içme dedi ama aksam yemekten 1-2 saat sonra içmek daha mantıklı.
Kumru_ sofimam Canim cok içmemeye çalış kansızlık yapıyo:)Tabi bunu söyleyen ben günde 5 bardak falan içiyorum ama napiyim benimki bağımlılık gibi bisey😄💁
duygusm sofimam Demir eksikliği yapabildiği için ve tein içeriğinden ötürü pek tavsiye edilmiyor. Yani içebilirsiniz tabii ama doktorum bana günde iki bardak içebilirsin demişti. Aşırıya kaçmamakta fayda var.
Tuba1 Demir emilimini etkilemesin diye içerisine bir kaç damla limon damlatabilirsiniz. Günde 1-2 bardak içilebilir çay da bir bitki bebek anne karnında alışmalı. Hamilelik boyunca içmeyip emzirme döneminde içmek daha olumsuz yol açabilir. Bebek kafeinle tanışsın:) Türk kahvesi de sağlıklı ama sade tüketin. Filtre kahve de olabilir ama granül nescafe tercih etmeyin. Önemli olan miktarı aşırıya kaçmamak 🐣