Dilek1661 Arkadaşlar 14+4 hamileyim ve sürekli acıkıyorum yemekten bir saat sonra acıkıyorum acaba sabahları kullandığım Demir hapından mı yoksa hamilelik ilerlediği için mi
Essdmr Dilek1661 Kendimi gördüm..😆 Gece tuvalete kalkınca bile ağzıma bişey atıyordum şimdi biraz duruldum ama tbai alacağım kadar kiloyu aldım. Biraz dikkat et yediklerine hamilelikte iştah açılması normal 🙈
Sermec Dilek1661 ben de 13 haftalık hamıleyım ve sürekli acıkıyorum decavit kullanıyorum onun iştah actıgı söylenmişti ama sebebı o mu BIlmıyorum 😁
Dilek1661 Kilo sorun değil şimdilik 44 kere hamile kaldım şimdi 47yim ama ne zamana kadar böyle devam eder🙃
Dilek1661 Mebos Mebos Mebos Mebos 44 ile hamile kaldım şuan 47 oldum ama bundan 6 ay önce ilk bebeiğimi kaybetmiştim o zaman 42 kiloydum bu bebeğimde 44 ile hamile kaldım😌
elmdmr Dilek1661 ayyy ben 6 haftalığım ve öğrendiğindem beri doymuyorummmmm sürekli bi şeyler yiyorummm kiloluyum zaten ama kendimi tutamıyorummm karnım kazınıyoo 🤤😎🤪
Ftma_izmr Dilek1661 aynı ben 🙈 Özellikle gece bir açlık geliyor 11, 12 gibi geçen gece 2 de açlıktan uyandım. Korkudan ekmek de yemiyorum elma meyve salatalık fln işte bebiş acıktırıyor yalnız olmadığıma sevindim 😅