Htlpyrk Mervednr gozlerim doldu okurken beni taaa 3 ay oncesine goturdunuz. Benimde oglumun adi Toprak. Simdi bile mesaji yazarken yaslar akiyor gozumden. Annelik harika bir duygu Rabbim hep iyi guzel saglikli mutlu gunler yasatsin evlatlarimiza. Kucak dolusu sevgiler oglusumun adaşına:)) sizinde gozunuz aydin seygiyle kalin..
Mervecrbg Mervednr ne güzel anlattınız öyle maşallah Allahım analı babalı sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin🤲🏼 Darısıda biz bekleyen annelere insallah🤲🏼
Mervednr Mervecrbg son günler hiç geçmek bilmiyor gerçekten. Rabbim bekleyen herkese evlat versin. Hamilelere de kolay doğumlar nasip etsin
Hilahila Ay çok heyecanlı. Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah. Biz de 32. Haftamıza girmek üzereyiz. Lena'mızı bekliyoruz heyecanla. İnşallah her anne sağlıkla bebeğine kavuşur.🙏🙏🥰
Mervednr cansn99 bende 2 haftadır ishal vardı ama bebeğim kanala yerleşemedi canım. Genelde doğum belirtisi diyolar ama
Hilahila cansn99 Gösterebilir evet ama her durumda doğum olabilir diye bir şey yok. Yediklerinizden kaynaklı da olabilir. 😊
Mervednr Apilhatice bende burda birçok hikayeye ağladım ama inanki kucağına aldığında çok başka🥰 gözlerini bir dakika bile ayıramıyorsun ondan sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Pembepanjur Mervednr cok duygulanarak okudum . Sonsuz kez maşallah , tebrikler💐 Allah analı babalı büyütsün .Okuyanlara cok moral ve güç veren bir yazı olmuş , bu sebeplede Allah razı olsun . Evladinla birlikte nice guzel gunlere ins.
Misskokulumm Mervednr canimmm tebrik ederim Allah anali babalı büyütsün çok güzel bir doğum hikayesi olmuş buraya hikâyemi yazmak için sabırsızlanıyorum darısı bekleyen tüm annelerin başına 🤲🤲🌸❣❣
Yoncagul Mervednr ne kadar buyuktü kafa çevresi . Yani diyelim ki kendisi 36 haftalıkken kafası 38 haftalık mı gözüküyordu . gibi mi??
Mervednr Yoncagul 36 haftalıkken 39 hafta ile uyumluydu. 37. Haftada 40 ile uyumlu hale geldi ve 38. Haftada değişmedi. Doktorumda eğer bu boyutta kalırsa normal doğum yapabilirsin dedi. 39. Haftada gittiğimde kafa çevresinin 42 hafta ile uyumlu çıktığını söyledi.