Mucize_Bayb Kızlar ikili test yaptırmayanlar yada yaptıranlar var mı aranızda✨Çok kararsıZ kaldım bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
Seymasezer Mucize_Bayb için içini yemektense yaptır derim. Üçlüyü dörtlüyü yaptırmazsın. Bezmialem devlet hastanesine gittim bedavaya yaptı 15 dk mı almadı. Kan sonuclarımda temz çıktı. Aklımda kalmaktansa 🙏🏻
71_71 Ben 15 gün önce yaptırdım canım doktorum ne derse yaptırıyorum ilk hamileligim olduğu için Bebeğimin sağlıklı olup olmadigini merak ediyorum sende yaptır bence
71_71 2li taramam temiz çıktı çok şükür bugün 3lü yaptırdım sonuçlar 10 gün sonra çıkacak bakalım inşallah hepimiz sagliklica kucağınıza aliriz🙏
Medine_1992 71_71 canım bende bugün 3lü yaptırdım da 3lüde ense kalınlıgına bakılmıyor galiba ya dimi bilgin var mı ikili de bakmışlardı ama
71_71 Evet 2 li bakıyorlar 3 lü de neye baktılar bilmiyorum sadece plasentanin aşağıda olduğunu öğrendim ilerimi haftalarda yukarı çıkar dedi doktor inşallah bakalım biraz onda korktum
Medine_1992 71_71 canım hiç korkma çoğu zaman yukarı çıkıyor yengemin iki gebeliğin dede oldu şükür cıktı 🤲 olabiliyormuş bana hiç birsey demedi doktor bilmiyorum valla ne var ne yok
71_71 Kan verdim sonucu 10 gün sonra çıkacak bakalım o zaman kesin bisey söyler korkulacak bisey değildir insallah bazılarında olabiliyormuş o da bana denk geldi😏
Sermec Mucize_Bayb canım bana doktor burun kemıgı normal ense kalınlığı normal dedı ıkılı ve üçlü teste pek güvenmiyorum o yuzden dırek detaylı yaptırcam