Leylaturkel Annemmm limon dilimleyip yiyebilirsin benimde 6. Haftamda başladı Yen’i Yen’i geçti 20. Haftadayım ne yaparsan geçmiyor ki 😓😓😓
SibelAlp7 Annemmm aşırı derecede kusmanız varsa doktora gidin bulantı için ilaç isteyin.Bende ne yersen çıkardım acillik oldu.Serum taktılar anca öyle rahatladım.Aşırı derece kusma tansiyonu çıkartıyor ona da çok dikkat edin 14ün üstü gebeler için riskli.
Annemmm Leylaturkel limonda düşüne neden oluyomş o yüzden onu da yemiyorm ama artık dayanılmaz bir bulantı
Leylaturkel Annemmm çok saçma geldi şuan ben hergün limon yedim hala daha yiyorum hiç öyle bişi duymadım
Ezgihuseyin Annemmm aynisi bendede metrapid verdi aralikli ic dedi fayda etmedi en son dayanamadim gittim gaviskon surup verdi bugun ilk kez kusmadim cok sukur doktora sorup deneyebilirsiniz
Ezgihuseyin Annemmm aynisi etrafimdakiler kansizlikta baslamis olabilir dediler hepsine bakti doktor pazartesi cikacak ama yorgunluk uykusuzluk bayilcam saniyodum kendimi şurup cok iyi geldi
Ezgihuseyin Annemmm cok uykum oluyodu yanlis yazmisim sizde doktorunuza bi danisin rahatlatici bisey illa onerir sizi cok iyi anliyorum zor oluyo
Ezgihuseyin Annemmm bugun yedim tek duzgun yesemde cikariyodum yinede sorup alirsiniz doktorunuza surubu 🙂
Ezgihuseyin Annemmm rica ederim ama yinede doktorunuza sorun olur mu icmeden surubu her bunye ayni degil ya icim rahat etmedi 🙂 gececek insallah 🙏🏻🤗