Bsrnhtn Kızlar bende bol enfeksiyon ve kum var 36+4 oldum. Tek dozda gidiyor mu enfeksiyon 😏erken doğuma sebep olduğu için korkuyorum🙏
Minnosizmmm Bsrnhtn bende varmış idrar tahlilinde çıktı ve tek doz da geçti canım umarım senin de geçer
Bsrnhtn Nurlella bazen kendi kendime diyorum hamilelik dönemi en cok su tükettiğimiz dönem olmamasi lazim ama demek ki oluyormus yine umarim benim de geçer canim😘🙏
Celep16 Nurlella benim de 10 benim de bana misin demiyor 4 sase kullandım ama 10 gün sonra tekrarliyor
Bserappp Bsrnhtn tamamen geçirmiyor Bi daha ki kontrole gittiğim de her defasın da az Bi enfeksiyon var deyip tek kullanımlık ilaç veriyor
Bsrnhtn Bserappp nerdeyse 37 olacağım azalsa bile cok iyi olur en azindan bebeğe bulasmasindan korkuyorum🤲
Demet1992 Celep16 ne kadarlık gebesiniz, bende bekarlıkdan beri oluyordu 5 haftalık gebeyim yine olmaya devam çok küçük diyede doktor ilaç kullanmak istemiyor nolcak bilmiyorum
Bserappp Bsrnhtn zarar vermeyecek derecedeyse normal olur bebeğin ve senin için hayırlısı neyse o olsun bence :)
Celep16 Demet1992 16+3 kuzum şimdi ama bende etkisi 10 gün sürüyor sonra yine şimdi Aksef verdi nasıl olcak bilmiyorum sürekli antibiyotik kullaniyorum