Zehraylmzz Merhaba , ben 22 haftalık hamileyim ve kilo almaktan çok korkuyorum , biraz rahatlamaya ihtiyacım var sanırım bana aldığınız kiloları ve oğum sonrası verebildiniz mi söyler misiniz?
Miyaaaaaa Zehraylmzz canım benim bünyen nasıl bilemem ama ben mesela hamile kalmadan önce kilo almayan biriydim hamileyken 17 kg aldim.Kimi az alıyor kimi de çok.. sana bunu zaman göstericek
Mavilianne Zehraylmzz Gerçekten bünye ile alakalı bir durum. 38. Haftamdayım 10 kilo aldım. Bir arkadasım doğuma kadar 22 kilo aldı.
Ozgehasan Zehraylmzz en son hamileyken 15 gün önce sinde68 dim doğuma gittim çıktım 10 gün sonra falan tartildim59 olmusum😄 gidiyor canm merak etme
Elisaalya Zehraylmzz ilk gebeligimde kilolu hamile kaldim canim 84 ile kaldim 91 ile doguma girdim kizim yasina girdiginde 68 kiloydum cok takilma kiloya dogumdan sonra fazlasiyla ister istemez vericeksin zaten kilonun keyfini cikar😘😍
nilaylaylaylay 33+1 16 kilo aldım. 54 ile hamile kalmıştım. Kim ne derse desin canım bünyeden bünyeye fark ediyor. Eğer vücudun gebelikte kilo almaya meyilliyse alıyorsun değilse almıyorsun.