BuMu Minikmucizemizz canım ebru ablam takip etti ıkı kere ikisindede hamile kaldım ben gerçekten testleri cok hassas
Minikmucizemizz BuMu ya benim testlerim geç geldi aksam 8 10 arasi yapilabiliyomuş öyle olurmu ? Yapan varmi
sumosgoksu BuMu ebru takip etmiyo anlatiyo kafan karışırsa yaz diyo tecrübeli olsak n11 den daha uyguna alırız herhalde ama o yüzden ebrudan almadım ben
Ftmerg Minikmucizemizz instagram da bir gebenin günlüğü var guvenilir bir sayfa ben 60 tane ovulasyon 4 tane de gebelik testi sanırım 100 liraydı
Zubeyde90 Selam, ben de kullandım bu ovulasyon testlerinden ilk gebeliğim ve ilk denemede işe yaradı :-) Laboquick 30lu kaset tipi paketini aldım çünkü düzensizlik var bende.. Ve fiyatı da uyguna geldi. Ben youtu.be den baktım kullanım şekkillerine baya açıklayıcı videolar var. Şuan çok yeni 6 haftalık hamileyim inşallah sizde de işe yarar 🙏🏼
Ftmerg Minikmucizemizz olur kuzum sadece sıvı alımını kes bir saat önceden hergün de aynı saate yap inşallah ilk denemede tuturursun 😍
minik_mucize Minikmucizemizz ben bir gebeningünlüğü ile yaptım iki kere ovülasyonu ıkısindrde tuttu onları kaybettim ama üçüncüyüde onunla yaptım testte yine pozitifi gördüm kan vermedim sadece 🙏🏻
Minikmucizemizz minik_mucize ayy inşallah hamilesindir kuzum peki ben saat 8 de yapsam olurmu videolarini izledim 8 10 arasi olur demis
minik_mucize Minikmucizemizz inşallahhh canım evet olur ama 1,5 saat felan öncesinden sıvı almayı kes daha net anlaşılır
Minikmucizemizz minik_mucize tamam öyle yapıyim bende bugun ilk baslicam çok istiyoruz inşAllah isteyen herkese nasip olur 🤗 ben arada buraya atsam bakarmisin peki
FatmaE123 Minikmucizemizz evet canım olabiliyor sıvı tüketme test yapımında 1-2 kadar bir de her gün aynı saatte yapmaya çalış 😇 inşallah güzel haberlerini alırız 🙏🏽
Anneolmak38 Minikmucizemizz evett ben herzaman ordan alıyorum çok iyi bi test bir gebenin günlüğünden alın derim
AlpYus sumosgoksu ben ne zaman sorsam hep cevap verdi hatta n11den aldigimda bile bakti aadece cocugunun uyumasini bekliyor gece cevap veriyor
Minikmucizemizz minik_mucize https://eksiup.com/p/58215706ukvp Bugunkü ovülasyon testim böyle Adetin 10. Gunu
Bgmbyz Minikmucizemizz https://imgyukle.com/i/oA5oXY bak böyle olcak bugün ki ovulasyon testim yumurtlama gösteriyor 🙋🧚