Deniz8731 Dlktpl Ama işte beklemekten baska çare yok gibi canım. Olmadı baska bi doktora daha görün istersen. Belki o farkli bisey söyler.
Dlktpl Deniz8731 suan beklıyorum adet gecerse gıderım belkı cnm sıkındı bugunde sarı gıbı uzayan bır akıntı geldı anlamadım
Deniz8731 ozgeecan9 Hepimiz de hemen hemen ayni zamanlardayız. Ay sonunda mutlaka yine yazalım buraya gelismeleri 😄 Herhangi bi belirti hissediyo musun??
ozgeecan9 Deniz8731 bende suan olan sadece kasık agrısı canım ama herzamankinden farklı bi ağrı kısmet bakalım ovulasyonla takip etmiştim 11ve 12 gün yumurtlamam oldu 😊
Deniz8731 ozgeecan9 Benim de 12. Gün yumurtlamam oldu cnm. Ve dedigin gibi ara ara kasık aģrılarım oluyo. Göğüslerimi de biraz şişmiş gibi hissediyorum. Psikolojik mi bilmiyorum tabi ama 😄
Demet1307 https://i.imgyukle.com/2019/09/26/oMGqyR.jpg Benimde bu dun erken gebelik testi yaptım ama cıkmadı 14.15.16 degerlndrdık cıkarmı cıkmazmı bilmiyorum
Deniz8731 Demet1307 Şuan erken olabilir gebelik testi için canım. Bikac gun daha geçse daha iyi olur. Hatta eger bekleyebilirsen adete bikac gun kala daha iyi olur. Adetin ne zmn?
Demet1307 Deniz8731 4 gun var cnm dün sabah yaptım idrar testini erken gebelik testi hatta ama neden cıkmadı anlamadım
aycaycayca_89 Herkese merhabalar, bende ovülasyon testine ilk defa bugün itibariyle başladım. İşi şansa bırakmamak için adetim bittikten sonra 2. günde yaptım. Adetten sonra ilk testte T nin silik çıkması normal mi yoksa yumurtlama dönemine yavaştan giriş mi yaptım bilgisi olan var mı?
Deniz8731 aycaycayca_89 Normal cnm. Benim de yumurtlamaya kadar hep silik çîkmıstı. Yumurtlamaya yakin koyulasmisti. Yumurtlama gununde de C ile aynı olmustu. Hergün aynı saatte yap, ihmal etme.
Deniz8731 aycaycayca_89 Normal cnm. Benim de yumurtlamaya kadar hep silik çîkmıstı. Yumurtlamaya yakin koyulasmisti. Yumurtlama gununde de C ile aynı olmustu. Hergün aynı saatte yap, ihmal etme.
Deniz8731 Deniz8731 Normal canım. Benim de yumurtlamaya kadar hep silik çıkmıştı. Yumurtlamaya yakın koyulasmıştı. Sonra yumurtlama gununde C cizgisiyle aynı renk olmustu. Hergün aynı saatte yapmaya devam et, ihmal etme.
Oznurcakir Deniz8731 15 gün kaldı ama dün çatlatma iğnesi vuruldum hayırlısıyla bekliyoruz bizde 😂🤲🏻❤️
Bedis_emrah02 Ben bu ayın ortasında klomen kullandım normalde ayın 23 ünde adet olmam gerekiyordu ama olmadım sizce test yapsam çıkar mı
Deniz8731 Bedis_emrah02 Klomen adet döngusu içinde kullaniliyo diye biliyorum canim. Sen niye ayın ortasinda ictin onu merak ettim ben açikcasi😊
Demet1307 İnş hayırlısı olur çalısyrm bide hergun aynı saatte o testleri yapmak emek inş karsılıgını alırız 😶
Deniz8731 Demet1307 insallah canim. Ben de bazı gunler tam saatine uyamadım ama hayrlısı 😊 Bu ay olmazsa bi dahaki aya daha dikkatli yapmayi dusunuyorum testi.
Bedis_emrah02 Deniz8731 canım ayın 8 i gibi lekelenmem başladı ve 3 gün sürdü doktora gidince de akıntım var diye klomen verdi kullan dedi ben şimdi ne zaman adet olacak bilmiyorum yine kendi günüm demi yoksa lekelenme zamanın da mı kafam çok karıştı