Skn23 Kızlar 27+5 haftalık hamileyim. 3 gün önce hastaneye gittiğimde herşey yolundaydı . Bebeğim sağ tarafımda yukarlarda tekme atıyordu devamlı . Şimdi aşırı aşşağıda tekme atıyor . Karın da değil şeyime doğru bildiğin🙄 bide bugün sağlık ocağındaki hemşire kalp atışını hep sağda bulurdu bugün soldan baktı . Acaba pozisyon falan mı değiştirdi .
azizeguneyy Skn23 bebek pozisyon değiştirince kalbini farklı yerlerde görebilir her zaman aynı yerde olmaz hanımefendi 😂
azizeguneyy Skn23 ayrıca bebek bu aşağıyada tekme atar yukarıyada bende de hep yukarı tekme atıyor bu çok normal😂
Beyzanurlina Skn23 dönüyo kuşumm 28 haftalıgız bizde 29 gozukuyoruz bası aşlada ayakları gogsumun altına vuruyo 🤣ama elleriyle sag tarafıma vuruyo cogunluk bazende seyımde vuruyo😂
Skn23 Beyzanurlina haftalardır hep sabit sağ tarafımda olunca alt tarafa vurması bi tuhafıma gitti😁 bende dedim niye böyle acaba😁
Beyzanurlina Skn23 dönüşünü hiç hissettinmi kuzum ben 1 hafta olcak hissedeli acayip geriyo derimi dönerken🤣
Skn23 Beyzanurlina yok dönüşünü hissetmedim ama bazen böyle göbek deliğimin sol tarafını aşırı geriyordu😁 oraya diyorum yaşlanıyor heralde 😁
Busracm Nolucak canim normal bunlar bizde 26 haftaligiz bazen dedigin gibi cok asagida oluyor bazende yukarda daha doguma zaman oldugu icin sabit bi sekilleri yok devamli hareket halindeler ztn evham yapmissin 😊
Samnur 😂 bende 28 haftalığım benim ki de öyle şeyler yapıyor canım. Bi gün once yukarıda tekmeler ertesi gün arkaya doğru tekme atıyor. Bazen göğüs altıma çıkıyor. Oynuyor yaramaz. 😂