Mrvvv Arkadaşlar kontrol günüm 30 Eylül. O zaman 20.haftamı tamamlamış oluyorum. Doktorum kesin olarak 4D ultrason ve ayrıntılı ultrason yapar mı? Yapmaması için bir nedeni olabilir mi? İnsan merak ediyor neye benziyor nasıl bir şey 😆 Sizler kaçıncı haftada yaptırdınız 4D ultrasonu bilgi verir misiniz?
Elfida10 Mrvvv ben bugün yaptırdım 21+1 im tamamını renkli olarak baktırmadı doktorum daha küçük dedi sadece yüzünü net olarak gördük. Bana kalırsa 22 23 ideal bende pişman oldum ama merak işte 🤭🤭
Deletedmom0810 Mrvvv ben dün gittim 9. Haftadayım doktor 4 boyutlu gösterdi hatta 3-4 tane de bize verdi hatıra kalması için 🥰 doktorun insiyatifine bağlı sanırım 😘
Melegimm19 Mrvvv 4D renkli olarak başından beri her kontrolde görüyoruz zaten canım ayrıntılı ultrason siyah beyaz oluyor onuda 20+1 de yaptırmıştım ben zaten 20-24 haftalar arası yapılıyor 😊
Ebrugunesss Deletedmom0810 ayrıntılı ultrasonda mı veriyolar 4 boyutlu resmini yoksa özelde mi veriyolar yani anlamadım özele mı gidiliyor o resmî almak için
Mrvvv Deletedmom0810 Doktordan doktora evet fark var. Benim doktorum ne yapacak bilmiyorum. Sen şanslısın 9.haftada almışsın 😆
Deletedmom0810 Ebrugunesss ben Eskişehir Acıbadem’e gidiyorum normal ultrason. detaylı değil daha bizim çok minik olduğundan ☺️