Ardabusra Aykam123 çok normal canım. Benimde sürekli kanıyor. Vücut daha hızlı kan pompaladığı için oluyor diye biliyorum.
Ozgemlym Aykam123 çok normal canım ben bi sabah uyandım nevresim kan içindeydi resmen yastık falan dr aradım apar topar normal olur dedi kan basıncın yükseliyor dedi yine arada az az kanıyo ama normalmiş korkma ☺️
Beyzanurlina Aykam123 28 haftalıgım benımde hamilelıgımın basından beri oluyo kuşum hatta neresınden kanama oluyoda orası sızlıyo gozlerime vuruyo sızısı cok kötü bısey😬🥴
Aykam123 Ardabusra Bende trombositler az çıkmıştı. Doktor bana pıhtılaşmanı azaltan ilaç verdi. Kanama ondan sonra başlatı
Aykam123 Bende trombositler az çıkmıştı. Doktor bana pıhtılaşmanı azaltan ilaç verdi. Kanama ondan sonra başlatı
Aykam123 Ozgemlym rahatlattın beni. Ben doktoruma söyledim zaten, o da normal dedi. Amma bizim gibi hamileler söyleyince rahatlıyorum. Gerçək örnekler başka
Esra_ozturk58 Aykam123 benmde öyle Cnm ablamda bırak kanasın rahatla diyor cnku aşırı derece de basım ağrıyor
Fasulyem22 Aykam123 benimde kanıyor kanamasa da içi hep kanlı. Yani ilerlemiş sinüzitte burunda kanama yapıyor. Ben artık düşünmüyorum kanarsa kanasın 😄