OktayMeltemSahin Betul2008 eşim sağolsun hep alır normalde çok sevmezdim ama gebe kaldıktan sonra yiyiyorum 🙂
YelizOkursoy Betul2008 Aysenurtsr ayva yedim gamzeli olsun diye 🤣 bide kayınvalidemden yumurta çaldım 1 hafta sonra söyledim 🤣 gamze olacak mı çok merak ediyorum 🤣 bide doğumda koynuna verdikleri gibi yanaklarını sıkarsanda gamzeli oluyormuş 🤣🤣🤣
Aysenurtsr Ben sevdigim icin hergun yiyorum🤗 Guzellestirdigini bilmiyordum. Bir de gamzeli olur diyorlar 😄
Betul2008 Aysenurtsr Evet gamzeli olurmuş bide ayvanın çukur yerini kendi yanağına bastırıp gamzeli olmasını diliyormuşsun oluyormuş 🙂 Ama bazen yemek açıkçası zor oluyo biraz sert 😌
Betul2008 OktayMeltemSahin Evet bende yemeye çalışıyorum işte bebeğim için 🤰🏻🙂 Peygamber efendimiz de bebekleriniz güzelleşsin diye ayva yiyin demiş. Bebeğin cildi porselen gibi olurmuş. İnşallah 🤲🏻🤗♥
Betul2008 YelizOkursoy Yumurta nedennnn 😂 Evet bebeğin dokuları hassas olduğundan öyle yaptığında olabiliyormuş 😊😊😊
YelizOkursoy Betul2008 hiçbir bilgim yok markette kasiyer söylemişti 🤣 birinden yunurta çal 1 ay sonra söyle diye 🤣 çevremde de evet oluyor diyenler olunca bende kayınvalidemden çalıp 1 hafta sonra söyledim 🤣
Betul2008 Nuranaliayaz1 Ben ilk haftalarda çok rahatlıkla yiyebiliyordum şimdi 10. Haftaya girdik çoktandır yemiyordum bugün yarısını zor yedim ☺😇
Betul2008 Ozlemm Ben hiç duymadım böyle bişey. Bide şey diyorlar sakız çok çiğneyince çocuk çok kusarmış 🤦🏻♀️🤣😆
Bus Betul2008 * Doğumu kolaylaştırmak için ayva suyu ve ayva çekirdeği kaynatılıp içilmelidir. Son haftalarinda yapabilirsin 😊
Ozlemm Betul2008 bende sakızı hic duymadim.. agzi olan bisi demis. Allahın nimeti ondanda alınacak vitamin vardir.. hepimize afiyet olsun ☺
Bus Betul2008 ben de cok yiyordum ayvayi nette baktim faydalaro zararlari diye orda okumuştum yazma geregi duydum meyve sıkacağı ile sıkamaz mı 😊
Betul2008 0114 Evet çukur yerlerini bastırın diyorlar ☺ Allahım hayırlı sağlıklı versin hepimize önce tabiki 🤲🏻😇