Mavilianne [silindi] Adet olacakmışım gibi çok şiddetli ağrılarım oldu. Hamile olduğumu 7. Haftada öğrendim ben bundan önce çok aşırı vardı.
gamzosgamzos Beni hic birakmadi diyebilirim canim hatta ilk donemler afedersin akinti gelse adet oldum zannedip lavaboya gidiyordum bildigin adet agrisi cekiyordum
[silindi] gamzosgamzos bende suan oyleyim geceleri siddetli sanci giriyor agliyorum hep dedigin gibi akinti oldugu icin tuvalete gidiyorum hemen
[silindi] Mavilianne benimde oyleydi evlendikten bi 10 gun sonra sancisi basladi dahada agridiii afedersiniz cinsel iliski bu agriya sebep olabilirmi☺özur dileyerek soruyorum
Mavilianne [silindi] Olabilir canım yeni evli olduğun dönemde hormonlar değişiyor 😌 Şuda olabilir benim ilişki sonrası ve anında kasıkta sancı oluyordu mesela 🌸
mervella Adetimin gelmesi gereken tarihten 1 hafta önce başlamıştı adetimin gecikmesiyle beraber 10 haftaya kadar devam etti adet olacakmışım gibi sancılar. Normal çoğu kişide oluyor kanama veya lekelenme eşlik ederse doktora gitmeniz lazım onun dışında bol bol istirahat edin kendinizi yormayın 🥰