Zuhal_19 asli_kerem bunların hepsini biliyrm fakar vicdanen de çok yüksek geldi doktor da sallama Di zaten uyuyamıyorum gidicm tekrr doktora
Benimminikim Buket27 Ben hastanede yattığım süreçte öğrenmiştim enfeksiyonun olduğunu 54e yükselmişti crp duocid antibiyotik verdi ve hemşireler bol su iç demişti işe yaradı bol bol su iç derim 🦋
Asporcee Buket27 benimde kanda enfeksiyon var toxoplasma geçmeyen Bi enfeksiyon antibiyotik kullaniyorum 4 aydır sipiramisin günde 3 defa Allah yardımcın olsun 🤲
Ecrin04 Buket27 bnde de cikti ama hamilelikten once bulasmis doktr bi sknti olmaz dedi. Senin suan nasil ne diyolar
SevdaLinkaaa 1.5 ay öncesi crp 84 çıkmıştı bende. Fışkırır tarzda kusma ve ishalim vardı . Serum verdiler,içine üç tane ilaçla kesmedi malesef ,ertesi gün antibiyotik başladık . Malesef enfeksiyon başka türlü geçmiyor .
Buket27 SevdaLinkaaa şimdi gectımı ya cnm banada serum verdiler ve sımdı 5 aylık hamileyim antibiyotik kullanıyorum
Sevimnaz Buket27 Ben dogum yaptim titreme ateşle cikti 10 gündür hastanede antibiyotik alıyorum anca 5 e düştü
Buket27 Ecrin04 cnm 34 cıktı serum verdiler antibiyotik yazdı haftaya gel tekrar bakalım gelisme varmı dedi doktor