Esmanr92 aslimutlu1 maşallah analı babalı büyütsn allah .bende suan netten bakıorum bazı şeyler pahalı ama bebek ürünleri zaten öyle olmyor mu. Marka değil de yüzdeyüz pamuklu olmasına bakarım öncelik olarak diyorum. Detaylıdan sonra başlayayım en iyisi
aslimutlu1 Esmanr92 en iyisi havuzlu hana gitmek . Orda binbir cesit hersey var . Hayırlısıyla insallah 🙏🏻 Bi gir detaylıya cinsiyeti tam belli olsun da 🤗 herseyide alınır ya
Esmanr92 NeslisahGamze haklısın canım dokunarak görerek almak daha iyi ama nette de elinin altnda gibi herşey o güzel 😊 iyi yapmıssın bende bakayım oraya eşimle. Herkes erkek senesi diyor bu sene için çok karşılaştım maşallah bebişlere.
Esmanr92 Deletedmom0022 siz kaçıncı haftada öğrenebildiniz cinsiyet çünkü kız bebekler göstermiyor derler 😊 bende 14+3te öğrendim ama insan forumdakileri okuyunca emin olamıyor doktor da kız dedi ama sanki emin degildi. sizin kesin mi bari
Deletedmom0022 Esmanr92 14+2 de öğrendim kiz dedi ama bnde guvenmiyorum haftaya tekrar sorucam kesin demi diye😍😍😍
Esmanr92 Deletedmom0022 ayy yeniymiss kızı erkeği hiç farketmez sağlıklı olsun yeter ❤ sizinkiler cok sevinmiştir kesin bizimkiler çığlık atmıştı bıcır bıcır kız torunumuz oluyor diye 😀
Esmanr92 Naptın canım ögrendin mii kesin 😍 ben de bugün kontrole gittim tekrar sordum değişir mi diye endişelendiğm icin, kız dedi 🌸🌸 Deletedmom0022
Deletedmom0022 Esmanr92 bncede cinsiyeti hic onemli degil😍😍bizimklerde sevindi cok allah sağlıcakla.kucagnmza almayi nasip etsin hepimizin🙏🙏🌸🌸❤❤
Deletedmom0022 Esmanr92 bahcelievelr semt poliklngnde gebe okulu varmis kasimda baslckms istersnz katilin ben dusunuyorum istyrmda bakalm😁😁😁
Esmanr92 Deletedmom0022 instagram pek kullanmıyorum ama yazayım dmden yazarsınz ararız orayı ögreniriz yakupesmasezgin canım .