DVD 19.haftadayım ödem çok fazla sanki 9cu aydayım doğurcam 😞allahtan değerlerim iyi çıktı şuan tansiyon takibi yapılıyor.özellikle aykalarım için yapabileceğim bişey varmı
Ultraslan40 DVD canım benim de öyle, kenarda bekliyorum bende merak ediyorum. Ama kesin tuzdan uzak dur diyecekler 😢
Oglusum89 DVD tuzu kes canım benimde tansıyonum sınırda ödem yok ama tansıyon sınırda hep 🙄 29. haftamın ıcındeyım
meyram DVD valla tuz sevmeyen bir insanım yemekte olmasa anlamam. Ama hamur işidir ekmektir yiyorum. Hamileliğimin ikinci ayında ellerimden başladı benim şişliğim. Ve havalar ısındıkça ayaklarım şişmeye başladı 36+2 yim hala şiş. 5.ayımda diyet yaptım o ay dahafa şiştim ve birden 6 kilo almıştım doktoruma söyledim ben diyeti bırakıyorum sonrasında 1.5 kiloya düştü. Bir arada hava 1 hafta yağmurlu ve soğuktu ayaklarım öyle güzel indi ki anlatamam. Şuan şiş olmasını da normal diyorum artık son haftalarım yüzüm gözümde şişti çünkü. Yani kısacası canım hamuruda tuzuda kessen şişecek olan yine şişiyor. Sen doktor kontrolünde olmaya tabiki devam et hafife alma protein kaçağı vs. olabilir Allah korusun ben 3 kere idrar tahlili verdim ve bir kere de kardiyolojiye gittim pıhtılaşma mı var diye😌
Ecemsbaby DVD https://imgyukle.com/i/screenshot-2019-09-09-17-29-15.o95NNR https://imgyukle.com/i/screenshot-2019-09-09-17-29-59.o95gGq E-dergimde okumuştum ekran görüntüsü aldım bakabilirsin canım belki işine yarar (gebelikte ödem) 👍
Toprak_us Ultraslan40 vücudun tuza da iyota da ihtiyacı varmış . İyot almadığında da ödem olabilirmiş vücut. Ama dengeli .
Toprak_us 35 haftalık hamileyim ben de . Benim ayaklarım şiştiğinde leğene soğuk su ve tuz koyuyorum ılıyana kadar su içinde bekletiyorum ayaklarımı. Faydasını gördüm . Bir de bol bol su için . Eşin de masaj yaptı mı şişlik iniyor .
Ultraslan40 Toprak_us doğru, ben biraz tuzu fazla kullanıyorum, çok kızıyorlar ama İnan elimde değil. ya o yemeği tuzlu yicem ya hiç yemeyecem, çocukluktan gelen alışkanlık bu. Düzelmeye çalış deselerde çok uğraştım ama nafile🤷♀️ Keşke başka çaresi olsa
mervella Bol su içmeyi öneriyorlar hep eğer bir sebebe bağlı oluşmuyorsa ödeminiz ama ben de çok yeniyim pek bilgim yok ve henüz ödemim yok
DVD Allahatan tuz ile aram yok tatlıya düştüm tabiki su içiyorum 😅ama şu başından hamilelik geçenler beni sinir ediyor sürekli aa çok ödem olmuş şişmişsin bu ne sen son ayda napcan falan birine patlıycam ama o kim 🤣🤷♀️
Kayabusra35 Benimde inanaılmaz bi şişlik var şuan 33+4 ama 20 lerde bir başladı biraz ayakta kalıyım ertesi gün üstüne bile basamıyorum az kaldı diye sabrediyorum artık