Deniztuba Gzd_ ayy ne güzel bize de 15+4 te erkek dedi pipi resmî bile verdi ama hala kızmış gibi hissediyorum ben bakalım bir umut detaylıyı bekleyeceğim bende 🤗
Seselif Gzd_ Bende 1 ekimde nasipse giricem doktorum en iyi bebek izleminin detaylı ultrosanda 21.haftada olduğunu söyledi
begumseker 20+5 haftalığızz bi kızım olucak inşallah🙏🏻🙏🏻 Şubat 12de tam 40 haftam dolucak bakalım doğum ne zamana ne şekilde olcak:) ayrıntılı ultrasona 20+3 günlükken gittim.
Gzd_ Akbaba evettt prenses bir kızım olucak inşallah şimdiden aşık oldum 😍 Anne hissi değil doktor bilimine güvenmek lazımmış sağlıkla da gelir inşallah 😁
Mervesbaby Aysn__ 20+3 olduk :) 14+1 de oğlum olacağını öğrendim💙 Bulantılı gidiyor hala 🙈 14 Şubat Doğum görünüyor reglimin ilk gününe göre ama. Herkes erkek geç gelir diyor. Nasip bakalım rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip Etsin.
Hamileanneler_25 Cansinsen_ sezaryen istiyorum ilk doğum normaldi bu sezaryen olck günü belli değil daha
Hamileanneler_25 Cansinsen_ ilk bebeğim enfeksiyon yüzünden 10 gün sonra öldü hastanede yada benden doğum kanalından bulaşan enfeksiyon o tam kesin değil bende idrar yolu enfeksiyonu vardı ama bence altında yatan başka bisey var zorla normal doğum yaptırdılar 12 saat sancı çektim ama bebegim saatler sonra yoğun bakıma alındı ve kaybettim 10 gün sonra. O yüzden normal istemiyorum o psikolojiyi atamadım hala üstümden martta 2 yaşına girmis olacaktı yaşasaydı. 😢
ZeynebFuad Iyi gidiyor. Prensisimiz geliyor insAllah😍kizlar bebislerinizin haraketleri nasil? Tekme atiyorlarmi😍