Sevatsibel Elda 21+2 erkek benim. Detaylıya 2 gün önce girdim canım. Geriye güzel çıktı, gayet sağlıklı oğlum.
Aslgly Aysn__ bende şubat annesiyimmm :) 19.6 haftalığız :) pazartesi tetanoz vurulcam bakalım ve detaylı ultrason için hastaneler araştırmaya başladım :)
Turkan123 Drryy yok canım ayrintiliya daha hiç girmedim ultrason da söyledi hatta afedersin pipisini bile gösterdi kordon bağıdır iyi bakın dedim ama 😆 nafile tabi sağlıklı gelsin en önemlisi bu💙
Drryy Turkan123 bence ayrıntılıyı bekle canım bende 18+5 yetim bi pipi fotosu veriyorlar bi kız diyorlar anlamadım
Drryy Turkan123 bence ayrıntılıyı bekle canım bende 18+5 yetim bi pipi fotosu veriyorlar bi kız diyorlar anlamadım
Gzd_ Merhaba 20. Haftadayım ilk %99 erkekti sonra %99 kız oldu haftaya detaylı (anamoli) ultrason var inşallah kesin öğrenirim birde hareketler artık net balık gibi kıpır kıpır 😁
Drryy Gzd_ kaçıncı haftada erkek dediler birde çıkıntı gösterdilermi size erkek diye bende 18+6 yım 2 kez kesin erkek bi kezde kız denildi 🤷🏼♀️