Hilaliiss Hamileliğimin 6. Haftası bitti Ve dün akşam kanamam oldu önce pembe kanama sonra kahverengi olarak devam etti. Şimdide idrar sonrası çok az az geliyor korkuyorum.
Hafiz34 Hilaliiss canim bendede oldu pembe renk korkma hic hemen gecti progestron kullandim doktora git ama yinede
Minnosizmmm Hilaliiss canım nolur nolmaz sen doktora git belki normal yerleşme kanamasidir ama aklında kalmasın için rahat eder hem
ezoterik Kanama basladiginda doktorunuzla gorusmeniz iyi olurdu hemen yoksa da acile gitseniz iyi olurdu bence daha fazla beklemeyin doktora gidin lutfen
Cookie_the_pomy Hilaliiss Kırmızı korkulacak bir kanama olsa da kahverengi kanamanın bittiğine işarettir. Rahim kendini yıkadıkca akıntı ile atılır. Dr a git çünkü erken dönemdesin belki Dr un progestan iğne ile sürecini devam ettirebilir.
Hilaliiss Doktora gittim bi sıkıntı Yok kese gayet iyi görünüyor diyor ama kalp atışını hiç duymadım daha küçük diye düşünüyorum
Acoemine Progestan denildiğinde bile kusasım geliyo. İhmal etme git ufak ufak kanamalarla 2 düşük yaşadım aynısı başına gelmesin Allah korusun