2cocukluhayatadogru Ademnilay eğer siyah şeyler gözlerinizin önünden düşüyor gibi oluyorsa baş ağrınız ve midenizde kramp gibi ağrı barsa vakit kaybetmeden hemen hastaneye gidin bu şakaya gelmez
Bellabells Ademnilay gebelik zehirlenmesi en belirgin semptomları yüksek tansiyon idrarda protein kaçağı ve eller ve yüzde ödem olması.gözler önünde uçuşan bişiler görmek te belirtiler arasında sayılmış.şikayetin devam ederse doktoruna söyle.takip altına alır.
Muallimehanim Ademnilay Bahsettiğiniz şey preeklampsi belirtisi. Mutlaka doktorunuza söylemelisiniz. Her zaman tansiyonla kendini belli etmez. Farklı belirtileri de vardır. Aynı sizinki gibi. İhmal etmeyin
Ademnilay Tucenur ay insallah sadece tansiyon dusmesidir canim internetten bKtim gebelik zehirlenmesi olabiliyomus
Ademnilay hilal_yener tam olarak gozlerim kararmadi da canim sanki onumde 20 tane parlak sinek ucuyo gibi
hilal_yener Korkma ya ben namaz kılarken çok başıma geldi bi anda kalktığımda böyle bişiler uçuşuyodu yanlış gördüğümü sandım senin bu yazından sonra kanaat getirdim şuan 😂😂😂
Ademnilay Bellabells idrar yolunda enfeksiyonum vardi ama bu protein varmi bilmiyorum hemen doktorumla iletisime gecmeliyim sanirim